00:51

Manijak na Voždovcu uznemirava devojčice

strašno

ČEKAO DA SE POJAVI DEVOJKA ILI ŽENA DA BI SE ZADOVOLJIO: Komšije o uhapšenom manijaku, pokazivao devojčicama polni organ! (VIDEO)

Crna Hronika -

U petak posle podne kamera u zgradi Breze na Vidikovcu u Beogradu, zabeležila je strašan trenutak kad je mladi muškarac ušao u zgradu za devojčicom, a potom izvadio polni organ dok je ulazio u lift za njom. Srećom, niz stepenice je naišla komšinica, a manijak je pobegao kada je video.

lift ispred kog je napadnuto dete
lift ispred kog je napadnuto detefoto: Kurir

Za ceo slučaj se saznalo nakon što su u zgradi u nedelju demolirane kamere, pa je upravnik pregledao snimljeni video materijal. Devojčicini roditelji su, posle reakcije komšija, slučaj prijavili policiji.

00:45

Manijak na Ceraku, skida se pred devojčicama (VIDEO)

- Devojčica je krenula do svoje drugarice koja živi u susednom ulazu da zajedno idu na trening. Kada je ušla u zgradu iza nje se pojavio mladić koji je, po priči komšija neko vreme isped zgrade masturbirao . Sačekao je da uđe u lift i krenuo zaa njom, verovatno da bi je napao kada je sama - ispričao je za Kurir Bojan Đorđić, upravnik ove zgrade:

upravnik zgrade
upravnik zgradefoto: Kurir

- U tom momentu naišla je komšinica koju je on video, uplašio se i brzo pobegao. Devojčica je drugaricinim roditeljima ispričala da je neki mladić čudno posmatrao dok je čekala lift. Međutim, ona nije videla da je on držao polni organ izvan pantalona.

Upravnik kaže da je on najpre policiju konaktirao zbog demoliranih kamera.

- Dok sam pregledao predhodne snimke, ne bi li uspeo da saznam ko je i zašto lomio video-nadzor, slučajno sam video manijaka iza devojčice i to odmah podelio u grupi stanara na Viberu - kaže upravnik zgrade.

Komšije Uplašeni smo

Komšinica iz zgrade kaže da su zabrinuti za bezbednost dece. - Naša zgrada se nalazi u blizini škole, uvek smo puštali decu da idu sama, bili smo sigurni u naš kraj. Ranije nije bilo ovakvih slučajeve, niti verujemo da je ciljano prišao ovoj devojčici, on je čekao da se pojavi neka žena ili devojka da bi se zadovoljio ili napao - rekla nam je komšinica.

Jedna komšinica odmah je reagovala kada je videla da se muškarcu vidi polni organ, pa su i to prijavili nadležnima.

- Manijak se pojavio u petak, a kamere su polomljene u nedelju, možda su hteli da ''uklone'' dokaze napada na devojčicu, ali nisu znali da se materijal čuva - rekao je upravnik.

Na sreću, brzom akcijom policija manijak je u popodnevnim satim i uhapšen.

(Kurir.rs/N.K./ Foto Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track