KORISTILA MAJČINU KARTICU ZA BANKOMAT, A TVRDILA DA SE PREUDALA: Komšije u čudu nakon jezivog ubistva u Bečeju, druga ćerka OČAJNA
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

JEZIVO

KORISTILA MAJČINU KARTICU ZA BANKOMAT, A TVRDILA DA SE PREUDALA: Komšije u čudu nakon jezivog ubistva u Bečeju, druga ćerka OČAJNA

Crna Hronika -

Policija uhapsila Divnu M. (23) iz Bečeja zbog sumnje da je u januaru nasmrt pretukla Danicu Milošević (57), a potom leš sakrila u bašti njihove kuće.

Divna M. (23) iz Bečeja uhapšena je zbog sumnje da je sredinom januara, posle kraće svađe, ubila majku Danicu Milošević (57) i njeno telo zakopala u šahtu u bašti njihove kuće.

Nastradala Danica Milošević i njena ćerka živele su u porodičnoj kući
Nastradala Danica Milošević i njena ćerka živele su u porodičnoj kućifoto: S. U.

Jeziv slučaj otkriven je nakon što je Daničina druga ćerka Monika Čuvar uputila apel za pronalazak majke i prijavila policiji da s majkom nije u kontaktu još od decembra. Policija je došla u kuću u kojoj su Divna i Danica stanovale i pronašla leš u šahtu punom cigli i peska.

Odvukla leš i zatrpala ga

- Sumnja se da su se majka i ćerka posvađale, pa je Divna izudarala majku nogama i rukama, usled čega je nesrećna žena preminula. Ćerka je majku odvukla do šahta u bašti, gde ju je bacila i zatrpala ciglama i peskom - priča izvor i nastavlja:

- Nakon prijave nestanka, inspektorima je bilo čudno što je Divna tvrdila da je njena mama otišla u nepoznatom pravcu i udala se, a sve vreme je koristila Daničinu platnu karticu za bankomat.

Šaht u bašti u koji je Divna M. sakrila telo ubijene majke
Šaht u bašti u koji je Divna M. sakrila telo ubijene majkefoto: Adria Media TV

Monika Čuvar, koja je i prijavila nestanak majke, za Kurir je rekla da je od početka sumnjala da njena polusestra ima veze s nestankom.

- Pošto živim u Leskovcu, nisam viđala mamu redovno, ali smo se svakodnevno čule. Poslednji put smo razgovarale 20. decembra, kad je mom sinu bio rođendan. U februaru sam prijavila policiji da je nema, jer je dva meseca nisam čula - kaže Monika i dodaje:

- Pitala sam sestru zašto mi se mama ne javlja i zašto joj je telefon isključen, a ona mi je ispričala da se naša majka udala i otišla.

Kako kaže, počela je da sumnja da je njena majka mogla da uradi tako nešto, a da joj ne javi.

Nisu je viđali

- Majka je bila bolesna, a pre svega toga imala je dva braka. Ja sam joj ćerka iz prvog, a Divna iz drugog braka, njen otac je pre 12 godina preminuo. Posle toga mama nije ulazila u ljubavne veze - dodala je naša sagovornica kroz suze.

Komšije iz Ulice Doža Đerđa, gde se zločin dogodio, ispričale su da su danas videle policijske patrole.

- Komšinicu Danicu nismo viđali neko vreme, a kad smo čuli da ju je ćerka Divna zakopala iza kuće, pretrnuli smo. Svi smo znali da se za njom traga, jer je njena starija ćerka molila da se na društvenim mrežama deli apel za pomoć - kažu komšije.

Osumnjičenoj Divni M. određen je pritvor do 48 sati zbog sumnje da je počinila ubistva. Navodno, nakon hapšenja osumnjičena ćerka je u policiji priznala šta je uradila.

Komšije šokirane saznanjem da je Danica Milošević ubijena
Komšije šokirane saznanjem da je Danica Milošević ubijenafoto: S. U.

Prve komšije

Osećali smo nesnosan smrad

Jovana Hajradinoski iz Bečeja, prva komšinica Divne i Danice, kaže za Kurir da je iz šahta već mesec dana dopirao nesnosan smrad.

- Iako smo osetili neprijatan miris, nismo sumnjali da je reč o ljudskom lešu. Pričala sam s dedom o tome, mislili smo da je u pitanju mrtva mačka ili neka druga životinja. Stvarno smo u šoku - kaže Jovana, dok njen deda Ivica Staparski kaže da je ubijena Danica bila divna žena.

- Dobra komšinica, često smo razgovarali. Ne mogu da shvatim da je Divna to uradila. Devojka je retko izlazila iz kuće - rekao je Ivica.

(Kurir.rs/ S. S. - S. U. - J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja