UHAPŠENI INVESTITORI IZ NOVOG PAZARA: Otac i sin gradili na divlje pa završili iza rešetaka
Foto: T.Ilić

zidali bez dozvole

UHAPŠENI INVESTITORI IZ NOVOG PAZARA: Otac i sin gradili na divlje pa završili iza rešetaka

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Policija u Novom Pazaru uhapsila je H.S. rođenog 1989. godine iz tog grada zbog građenja bez građevinske dozvole, kao i njegovog sugrađanina E.S. rođenog 1986. godine zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Novi Pazar, osumnjičeni H. S. se tereti da je kao investitor izvodio radove na izgradnji jedne višespratne zgrade bez dozvole za gradnju.

Policija je na tom gradilištu zatekla radnike, a u prizemlju objekta koji se gradi zatečen je neprijavljeni ugostiteljski objekat vlasništvo E. S. u kojem se nalazilo pet osoba.Tom prilikom, osumnjičeni E. S. i njegov šezdesettrogodišnji otac nasrnuli su na dvojicu policijskih službenika kako bi ih sprečili da izvrše kontrolu objekta, a E. S. im je i pretio.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima H. S. i E. S. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Protiv šezdesettrogodišnjeg muškaraca biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.Komunalna inspekcija će protiv vlasnika neprijavljenog lokala podneti odgovarajuću prijavu.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track