PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ: Prevrnuo se kamion iz Srbije, 4 poginula, više povređenih
Foto: Profimedia

težak udes

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ: Prevrnuo se kamion iz Srbije, 4 poginula, više povređenih

Crna Hronika -

Na auto-putu A3 kod Okučana u Hrvatskoj dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe poginule, a nekoliko ih je povređeno.

Policija izveštava da je u 3.12 časova Operativno-komunikacioni centar Policijske uprave brodsko-posavske primio prijavu o saobraćajnoj nesreći na autoputu A3, na severnoj strani kod Okučana.

Policajci su odmah upućeni na lice mesta, gde su potvrdili istinitost prijave i utvrdili da se prevrnuo kamion nacionalnih registarskih oznaka Republike Srbije. Prema prvim potvrđenim informacijama, četiri osobe su poginule, a nekoliko drugih je ranjeno.

Kako se nezvnaično saznaje reč je o migrantima.

Potpuno zatvoren autoput A3

U 4.10 sati policija je privremeno zatvorila saobraćaj severnom kolovoznom trakom autoputa, a zatim u 5.20 južnom kolovoznom trakom auto-puta, zbog mogućnosti pristupa hitnim vozilima i pružanja pomoći povređenim. Povređeni su prebačeni u bolnice u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu.

Žrtve su se nalazile u teretnom prostoru

U toku je obezbeđenje mesta događaja i sprovođenje uviđaja u saradnji sa Opštinskim državnim pravobranilaštvom, radi utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima se dogodila nesreća i identiteta poginulih i povređenih osoba koje su se nalazile u teretnom prostoru kamion.

Uviđaj je u toku.

(Kurir.rs/ Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track