Najnovije vesti

POLICIJA JE POSLEDNJIH SEDAM DANA IMALA PUNE RUKE POSLA: Hapsili bahate vozače, MNOGO NJIH JE BILO DROGIRANO!
Foto: S.U., Ilustracija

POLICIJA JE POSLEDNJIH SEDAM DANA IMALA PUNE RUKE POSLA: Hapsili bahate vozače, MNOGO NJIH JE BILO DROGIRANO!

Crna Hronika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) - Uprave saobraćajne policije, u toku prošle sedmice isključili su iz saobraćaja 20 vozača zbog nasilničke vožnje i 29 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.MUP je saopštio da je zbog nasilničke vožnje 16 vozača isključeno iz saobraćaja zbog vožnje u stanju potpune alkoholisanosti, dok su dva vozača isključena zbog više prolazaka na crveno svetlo semafora u razmaku manjem od 10 minuta.

"Jedan vozač je preticao kolonu vozila preko pune linije, a drugi jer je na auto-putu Šid-Beograd, u Surčinu, upravljao vozilom brzinom od 224,5 kilometara na čas", naveli su iz MUP.

Šest vozača koji su isključeni iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje istovremeno su činili i druge prekršaje, od kojih je četvoro upravljalo vozilom bez vozačke dozvole.

Najveći broj vozača, njih sedam, vozili su nasilnički u Beogradu.

Takodje, 15 vozača isključeno je iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom kanabisa, tri vozača zbog vožnje pod dejstvom kokaina, dok je kod sedam vozač utvrdjeno prisustvo više vrsta psihoaktivnih supstanci u organizmu.

Od 15 njih 11 istovremeno su činili i druge prekršaje.

Jedanaest vozača koji su isključeni iz saobraćaja bili su mladji od 24 godine, od čega su dva vozača bili maloletnici.

Najveći broj vozača - njih 12 koji su vozili pod dejstvom narkotima otkriven je u Beogradu, dok su u Kragujevcu, Kruševcu i Subotici iz saobraćaja zbog istog dela isključena po tri vozača.

Kurir.rs / Beta

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...