VATRA OBUHVATILA KROVNU KONSTRUKCIJU RADIONICE: Srećom radnici izašli nepovređeni, istragom će biti utvrđeno šta je uzrok plamena
Foto: Kurir

pOŽAR U rAKOVICI

VATRA OBUHVATILA KROVNU KONSTRUKCIJU RADIONICE: Srećom radnici izašli nepovređeni, istragom će biti utvrđeno šta je uzrok plamena

Crna Hronika -

U požaru koji je izbio u pogonu radionice "Sečenje po meri" oko 13.50 sati u Ulici Patrijarha Joankija u Rakovici srećom niko nije povređen, saznaje Kurir.

Kako nezvanično saznajemo u pogonu radionice navodno je bilo radnika ali su oni izašli iz objekta pre dolaska vatrogasaca.

- Kada su vatrogasci stigli nikog nije bilo u objektu, a plamen je zahvatio površinu veću od 200 kvadratnih metara. Srećom vatrogasne ekipe sa više kamiona brzo su stigle i uspele da ga u rekordnom roku lokalizuju - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodao da se pretpostavlja da je požar počeo u krovnoj konstrukciji, koja se u jednom trenutku urušila ali da se još uvek ne zna šta ga je izazvalo.

požar, Rakovica
foto: Kurir

- Istragom će biti utvrđeno šta je pokrenulo plamen, mogu da budu električne isnstalacije ali i bilo šta drugo. Najbitnije je da niko nije nastradao i da nema povređenih. Pričinjena je velika materijalna šteta koja će biti naknadno utvrđena - rekao je naš sagovornik.

O veličini požara svedoči i broj vatrogasaca koji ga je gasio. Na lice mesta bilo je 29 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila iz stanice Košutnjak, Voždovac i Zvezdara.

(Kurir.rs /J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track