ISPLIVAO I DEKIN CENOVNIK: Zgodne maserke naplaćivale minimum 4.000 dinara, a ovo su cene za seks
Foto: MUP Srbije

odranije poznat policiji

ISPLIVAO I DEKIN CENOVNIK: Zgodne maserke naplaćivale minimum 4.000 dinara, a ovo su cene za seks

Crna Hronika -

Starac Drago P. (79) uhapšen je u Novom Sadu jer je organizovao prostituciju u navodnim salonima za masažu.

Devojke je vrbovao obećavajući im da će raditi u salonu za sportsku masažu, ali je onda počeo da ih tera i da seksualno zadovoljavaju mušterije. Usluge "masaže" oglašavao je na društvenim mrežama, a naplaćivao ih je od 4.000 dinara pa naviše u zavisnosti od vrste usluge.

Izvor iz istrage kaže da je policija mesecima pratila Draga P. jer je bilo očigledno da su njegovi saloni za masažu zapravo paravan za prostituciju.

- Osumnjičeni se tereti da je od 2017. godine vrbovao i iskoristio više devojaka za pružanje seksualnih usluga u njegovim salonima za masažu kojih je bilo nekoliko u Novom Sadu. Reč je o devojkama iz socijalno ugroženih porodica, koje su u početku mislile da će biti prave maserke, ali ih je Drago naterao na prostituciju - objasnio je izvor iz istrage.

Ima dosije u policiji

U policiji su nam potvrdili da Drago ima dosije i da je ranije hapšen zbog nekih lakših krivičnih dela.

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, određen mu je pritvor, a tereti se za krivično delo trgovina ljudima, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora.

Drago je prema njegovim rečima bio veoma oprezan.

Novi Sad, hapsenje, deda, saloni za masazu
foto: S.S.

- Oglašavao je usluge masaže sa zgodnim maserkama na društvenim mrežama, ali je potencijalnim klijentima davao broj telefona i adresu tek kad bi se uverio da se iza profila mušterije ne krije policajac. Tad bi, u privatnoj prepisci sa klijentom, otkrio da je reč zapravo o erotskoj masaži sa takozvanom srećnom završnicom. Najjeftinija usluga, koja podrazumeva samo "masažu" polnog organa, koštala je 4.000 dinara, a oralni i klasični seks je koštao od 50 evra pa naviše - kazao je izvor iz istrage.

Drago je inače bio šokiran kad su mu pripadnici Interventne jedinice upali u stan i uhapsili ga.

00:26

Uhapšen deda u Novom Sadu (VIDEO)

- Iako je bio oprezan, starac je mislio da policajci neće uspeti da ga povežu sa devojkama koje su pružale seks u iznajmljenim lokalima i stanovima. Nije pružao otpor i ćutke je pošao sa policajcima u stanicu - dodao je izvor iz istrage.

Prilikom pretresa stanova i lokala u kojima su bili navodni saloni za masažu zatečeno je nekoliko devojaka koje su odvedene na saslušanje

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track