UŽAS KOD BAČKOG GRADIŠTA: Vozio pijan pa pokosio 3 dece na putu, jedno u teškom stanju
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

zadržavanje do 48 sati

UŽAS KOD BAČKOG GRADIŠTA: Vozio pijan pa pokosio 3 dece na putu, jedno u teškom stanju

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su K. P. (64) iz Bačkog Jarka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se tereti da je sinoć, vozeći automobil u alkoholisanom stanju lokalnim putem u blizini Bačkog Gradišta, udario troje dece koja su tom prilikom povređena, a jedno dete je zadobilo teške povrede opasne po život.

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila u petak veče oko 19 časova, u Bačkom Gradištu, na putu prema Bisernom ostrvu, u kojoj je povređeno, prema nezvaničnim informacijama, troje dece uzrasta 13 i 14 godina.

Prema nepotvrđenim informacijama, automobil je naleteo na grupu dece koja se kretala po putu. Troje dece je hitno upućeno u bolnicu u Novi Sad.

- Dvoje dece 13 i 14 godina, imaju lake telesne povrede, nalaze se na odeljenju dečije hirurgije,a treće dete dečak 13 godina ima teške telesne povrede i nalazi se na odeljenju intezivne nege dečije hirurgije - kaže dr Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/ S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track