SRBIN (22) STRADAO U STRAVIČNOJ NESREĆI U ŠVAJCARSKOJ: Novim BMW-om se zakucao u drvo, poginuo i suvozač, treći mladić povređen
Foto: Profimedia

tragedija

SRBIN (22) STRADAO U STRAVIČNOJ NESREĆI U ŠVAJCARSKOJ: Novim BMW-om se zakucao u drvo, poginuo i suvozač, treći mladić povređen

Crna Hronika -

Mladić iz Srbije (22) za koga su švajcarski mediji naveli da se zove Milan H. poginuo je u sredu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu uveče kod mesta Dornah.

Osim vozača na mestu je poginuo i suvozač Oliver B. (27), čiju nacionalnost mediji ne navode. Teško je povređen i treći momak, putnik, Andi K. (26).

Po priči svedoka, nesreća se dogodila na delu puta koji je ozloglašen po čestim udesima i nesrećni Srbin nije prva žrtva na toj deonici. Udarac je bio strahovit.

"Vozaču i suvozaču nije bilo spasa, oni su bili mrtvi na mestu", izjavio je svedok koji se brzo našao na licu mesta. Uzrok tragedije je, najverovatnije, prebrza vožnja.

Već nekoliko dana na mestu gde su stradali mladići, njihovi prijatelji i rođaci ostavljaju bele ruže i pale sveće u znak žalosti. Među njima su i porodični prijatelji nastradalog Srbina, Svetlana i Rade Petrković.

"Poznavali smo ga od malena. Ovo je strašno i tužno šta se dogodilo. Nemam reči za to,", rekla je Svetlana Petković kroz suze novinarima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track