Radnik JKP Vodovod: Tukao me bokser Nikola Stevanović

Optužba napadnutog radnika

Radnik JKP Vodovod: Tukao me bokser Nikola Stevanović

Crna Hronika -
Prvo je svojim autom udario u moj bager, a onda me tukao i vikao: „Razbiću ti lobanju“, kaže radnik JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragojlo Jovanović (58)

BEOGRAD - Krv šikljala na sve strane!- Dok me je tukao, taj mladić je sve vreme vikao: „Razbiću ti lobanju! Ubiću te!“ Izgledao je kao razjarena životinja i mislio sam da mi je zaista došao kraj. Pokušao sam nogom da ga odgurnem od sebe, ali me je ugrizao. Krv je šikljala, a on se nije zaustavljao. Posle su mi rekli da me je tukao Nikola Stevanović, profesionalni bokser!Ovako je za Kurir Dragojlo Jovanović (58), radnik JKP „Vodovod i kanalizacija“, opisao batine koje je dobio u naselju Bele vode, gde su ga napala dvojica mladića nakon što su svojim BMW naleteli na njegov bager. Dragojlo je završio u Urgentnom centru, a policija je napisala prijavu protiv Stevanovića .- Bio sam u bageru i oko 8.30 sam krenuo po doručak. Ispred mene je išao BMW. Video sam da je vozač hteo da parkira, pa sam se zaustavio. Dok se polukružno okretao, prednjim desnim krilom je udario u viljušku mog bagera. Tad su Nikola i njegov suvozač izašli iz kola. Nikola je počeo da urla i da mi psuje sve po spisku, a ja sam predložio da pozovemo policiju - priča Dragojlo.Radnik „Vodovoda“ je zatim seo u bager kako bi ga sklonio s kolovoza, a bokser ga je pratio kolima.- Kad sam se zaustavio, on je dotrčao i hteo da uđe u kabinu. Urlao je na mene, a onda je došao i njegov drug, koji je imao štaku. Proturio ju je kroz prozor i udario me u slepoočnicu. Nakon toga je bokser uleteo u kabinu, oborio me na sedište i počeo da me pesnicama udara po glavi i licu. Shvatio sam da će me ubiti od batina, pa sam počeo da glumim da sam se onesvestio. Napadač sa štakom je rekao: „Idemo, doći će policija“, posle čega su otišli - ispričao je Jovanović.

Nikola Stevanović
Nikola Stevanović

Trener Ignjatović: Nikola ga nije isprebijao!Nikola Stevanović se juče nije odazivao na naše pozive, ali je njegov trener Ljubiša Ignjatović za Kurir potvrdio da Nikola jeste učestvovao u tuči, ali da Jovanovića nije isprebijao.- Nakon što je Nikola udario autom u bager, izašao je iz kola, kao i vozač bagera. Tu je došlo do verbalnog sukoba. Vozač bagera je nečim pokušao da udari Nikolu, koji je uzvratio, ali u samoodbrani! Čovek ima lakše povrede, a Nikola povredu uva. On je ozbiljan sportista i nije sklon incidentima - rekao je Ignjatović.

Šampion u polusrednjojNikola Stevanović je srpski profesionalni bokser, prvak i interkontinentalni šampion u polusrednjoj kategoriji. Titulu je odbranio u maju 2012, a 2009. i 2011. dobio je priznanje za borbu godine. Jedini poraz u karijeri doživeo je 2009. u borbi za titulu evropskog prvaka za zemlje van EU.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track