LJILJANA, ŽRTVA BAJKERA ZA KURIR: Očajna sam, presuda od 8 meseci je moj poraz! Upropastio mi je život svojom bahatošću
Foto: Privatna arhiva

reagovanje

LJILJANA, ŽRTVA BAJKERA ZA KURIR: Očajna sam, presuda od 8 meseci je moj poraz! Upropastio mi je život svojom bahatošću

Crna Hronika -

Ljiljana Veselinović, koju je D. K. (39) iz Jagodine brutalno izudarao zbog nesporazuma u saobraćaju i za to dobio osam meseci zatvora, za Kurir kaže da je ogorčena i očajna i da zbog nepravde ne može da spava niti da jede.

- Veću kaznu dobijaju oni koji šutnu psa na ulici! Nemam reči. Očajna sam. Kažnjen je najnižom mogućom kaznom?! A ova presuda je još jedan poraz koji sam kao žena doživela - kaže Ljuljana i dodaje da joj je od udaraca bio polomljen nos, naprsla joj je lobanja i oslabio joj je sluh.

- Nakon svega sumnja da ovog bajkera neko čuva. Jer šta god da je se dešavalo na sudu ja sam tretirana kao da sam ja njega napala i slomila mu glavu a ne on meni - kaže ona.

Ljiljana Veselinović
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, bajker D. K. (39) iz Jagodine osuđen je pred Osnovnim sudom u Jagodini na osam meseci zatvora zbog toga što je, kako je sud utvrdio, 25. maja prošle godine pretukao sugrađanku Ljiljanu Veselinović (38) nakon nesporazuma u saobraćaju!

D. K. je proglašen krivim za nanošenje teških telesnih povreda, a sve se, podsetimo dogodilo, na putu Ćuprija-Jagodina kada se Ljiljana svojim autom uključila na glavni put ka Jagodini i, kako je ranije ispričala za Kurir, nije videla motocikl, jer je kako kaže verovatno išao velikom brzinom, na glavnom putu. Prema njenim rečima, motor ju je, posle nekoliko stotina metara obišao i kočio ispred nje izazivajući je da ga udari.

Ljiljana Veselinović, pretučena, D.K., nasilnik
foto: Privatna arhiva

Kada je se zaustavila on je došao do njenih vrata izvukao joj je ključ iz automobila i bacio u njivu. Potom je uz viku udraio najmanje dva puta pesnicom i izazvao teške telesne povrede. Ženi je slomio nos, zadobila je naprsnuće ušne školjke i lobanje

(Kurir.rs/ J.Rafailović/ Foto privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track