VIP PROSTITUTKA RADI KAO PSIHOTERAPEUT: Hapšena sa Tijanom Ajfon, a sad daje časove i pomaže studentima psihologije oko ispita
Foto: ATVBL, Printskrin

šok otkriće

VIP PROSTITUTKA RADI KAO PSIHOTERAPEUT: Hapšena sa Tijanom Ajfon, a sad daje časove i pomaže studentima psihologije oko ispita

Crna Hronika -

S. G. (28) iz Beograda, koja je zbog prostitucije hapšena u BiH, prema informacijama beogradskih medija održava pojedinačne i grupne psihoterapije!

Beograđanka je prošle godine uhapšena sa starletom Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon, tokom velike policijske akcije "Kristal" u BiH, kad je u jednoj vili kod Bijeljine uhapšeno nekoliko desetina osoba zatečenih na velikoj žurki sa orgijama.

Starleta se na kraju nagodila sa Tužilaštvom BiH i priznala da je organizovala međunarodnu prostituciju.

Tijana Ajfon je inače često objavljivala fotografije sa S. G, a među brojnim fotografijama iz provoda i sa putovanja je i jedna nastala ispred Ajfelove kule.

- Ona je moja lepota - pisalo je ispod jedne od fotografija koje su uklonjene sa profila nakon hapšenja.

Na jednom od svojih profila na društvenim mrežama S. G. je inače navela da je diplomirani master psihologije i da održava pojedinačne i grupne psihoterapije, a dodala je i da pomaže studentima oko pripreme ispita.

Policija Republike Srpske, podsetimo, prekinula je krajem maja prošle godine veliku žurku u luksuznoj vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine.

Tada je zatečeno 35 ljudi, među kojima mnogo onih koji su bliski kriminalnom miljeu, a zaplenjeno je 10 pištolja, 14 paketića kokaina, ali i nekoliko blindiranih automobila.

Tužilaštvo BiH optužilo je nakon toga Tijanu Ajfon da je organizator međunarodne prostitucije i da je podsticala državljanke Srije S.G. i S. P. iz Beograda da otputuju sa njom u Bijeljinu i da na privatnoj zabavi pružaju seksualne usluge za iznos od 500 evra.

Maksimovićeva je sa devojkama 27. maja nelegalno preko Save ušla u Republiku Srpsku, a onda su prevezene u Suvo Polje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track