TEŽAK UDES U KRUŠEVCU: Zakucali se u banderu, stub delom prepolovio prednji deo vozila
Foto: Printscreen/RTS

čudom nema teže povređenih

TEŽAK UDES U KRUŠEVCU: Zakucali se u banderu, stub delom prepolovio prednji deo vozila

Crna Hronika -

Saobraćajna nezgoda u kojoj samim čudom nema teže povređenih, dogodila se sinoć oko 22 sata na Bagdalskom vencu u Kruševcu.

U udesu su učestvovala dva putnička vozila, "reno" i "mazda CX3" kruševačkih registarskih oznaka. Kako se saznaje, mlađi vozač "renoa“, koji je u kolima u trenutku nezgode bio sa suvozačem, nameravao je da skrene u ulicu Jovana Cvijića kada je vozilo „mazda“ u kome su se nalazile dve devojke krenuo u preticanje. Pretpostavlja se, suviše brzo.

saobraćajna nezgoda, Kruševac
foto: Printscreen/RTS

- Došlo je do kontakta dva vozila, usled čega je, kako se za sada veruje, „mazda“ izgubila kontrolu i zakucala se u stub ulične rasvete- navodi izvor.

-Aktiviran je i vazdušni jastuk. Šteta na tim kolima je ogromna, stub je delom prepolovio prednji deo vozila, a uz to je i bandera potpuno izbačena iz ležišta.

"Reno“ je pretrpeo oštećenje sa leve bočne strane, ali prema prvim informacijama, niko od učesnika nije zadobio teže povrede.

Nakon nesreće otišli su u Službu hitne medicinske pomoći. Na licu mesta izašli su pripadnici Saobraćajne policije PU Kruševac.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track