OTAC UBIJENOG MILOŠA MILEUSNIĆA O HAPŠENJU BOJICE ĐUROVIĆ: Ne znam šta je pokušao da izvede sa ovim pretnjama!
Foto: Privatna Arhiva, Ana Paunković

goran MILESNIĆ za kurir

OTAC UBIJENOG MILOŠA MILEUSNIĆA O HAPŠENJU BOJICE ĐUROVIĆ: Ne znam šta je pokušao da izvede sa ovim pretnjama!

Crna Hronika -

Goran Mileusnić, otac brutalno ubijenog Miloša Mileusnića (24), kog je iz čista mira u januaru 2019. ubio "ubica sa tvitera" Nedeljko Đurović, prokomentarisao je za Kurir hapšenje Nedeljkovog oca Bojice Đurović.

Bojica Đurović
foto: Privatna Arhiva

- Sve ovo se kosi sa zdravim razumom i ne znam šta je pokušao da izvede sa ovim pretnjama. Na neki način dobro je da se i dalje drži pažnja u javnosti i da se je zbog njegovog sina jedan mladić koji je došao samo da studira u Beograd svirepo ubijen - istakao je Mileusnić.

Podsetimo, otac Nedeljka Đurovića, Bojica, uhapšen je u Beogradu, jer je lažno prijavio da je policajac koji je uhapsio njegovog sina ranjen u svom stanu. Nedeljku Đuroviću sudi se da je u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu 2019. godine nasmrt izbo prolaznika Miloša Mileusnića.

Neđeljko Đurović
foto: Printscreen/Instagram

Navodno, lažno prijavljivanje se dogodilo u ponedeljak uveče, kada je Đurović nazvao policiju i Hitnu pomoć i ispricao im da se dogodila pucnjava u stanu u kojem policajac živi. Policija kada je došla na adresu, nije zatekla nikog, a policajac koji je "ranjen" bio je na poslu. Nakon ovog policija je privela Đurovića.

Inače, ovo nije prvi put da Đurović preti. Naime, Đurović je ranije pretio i novinarima Kurira, ali i kolegama drugih redakcija. - Poreklom sam sa Cetinja! Dobro to zapamtite! Videćete šta će da vam se desi! Bićete gonjeni zbog svih laži koje ste uputili na račun mog sina! Vi ste nenormalni! - pretio je Đurović pa nastavio: - Vi se sve vreme igrate životom jednog malog dečaka! Ali, dobro, lako ćemo sve to rešiti. Videćete za ono što ste mu uradili i za sve laži koje ste napisali. Podsetimo, osumnjičeni za zločin Miloša Mileusnića nije poznavao, već ga je slučajno sreo na ulici i izbo nožem. Na suđenju se branio da se ne seća.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track