NOVI DETALJI LIKVIDACIJE U SKADRU: Kavčani izrešetali albanskog bosa zbog droge!
Foto: Youtube/Printscreen

obračun mafija

NOVI DETALJI LIKVIDACIJE U SKADRU: Kavčani izrešetali albanskog bosa zbog droge!

Crna Hronika -

Bardok Planaj, zvani Kum, navodni šef albanske mafije, koji je izrešetan pre desetak dana sa 30 metka, dok je bio u automobilu u Skadru, a sada se sumnja da su ga izrešetali pripadnici "kavačkog klana", prenose albanski mediji.

Podsetimo, pre pucnjave Planaja su pratila dvojica napadača, koji su ga sustigli nekih 150 metara od kuće u kojoj je živio. Oružje iz kojeg su pucali pronađeno je u automobilu zapaljenom na prilazima Skadru.

- Kao potencijalne ubice šefa albanske mafije, označeni su "kavčani". Sumnja se da je u pitanju droga, od koje su ova dva klana zarađivala, navodno je okidač za likvidaciju bio gubitak droge - preneli su albanski mediji.

Inače, Planaj je bio glavni osumnjičeni u nekoliko mafijaških istraga, uključujući šverc droge, pranje novca, a pred poterom italijanske policije njegovi ljudi su 2014. u more bacili 210 kilograma droge.

U sličnoj akciji italijanske policije, klan na čijem je celu bio Planaj ostao je bez oko 600 kilograma marihuane, takođe bacene u more. Planaj je na misteriozan način uspio da izbegne hapšenje pre četiri godine pošto se sakrio u automobilu jednog poslanika u albanskom parlamentu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja