ZORAN MARJANOVIĆ POSLE TRI GODINE PROMENIO PROFILNU SLIKU: Izazvao pometnju na Fejsu kada je okačio selfi, pljušte srca i lajkovi!
Foto: Facebook

društvene mreže

ZORAN MARJANOVIĆ POSLE TRI GODINE PROMENIO PROFILNU SLIKU: Izazvao pometnju na Fejsu kada je okačio selfi, pljušte srca i lajkovi!

Crna Hronika -

Zoran Marjanović nedavno je promenio profilnu sliku na Fejsbuku i izazvao lavinu komentara. Naime, Marjanović je nakon tri godine zamenio sliku viteza svojim selfijem iz automobila, a sudeći po komentarima, njegovim virtuelnim prijateljima se ova promena jako dopala.

I dok su ga muškarci uglavnom pozdravljali i pružali mu podršku, žene su mu delile komplimente uz emotikone srca.

- Jako šarmantan - jedan je od preko 50 komentara ispod fotografije. Takođe, Marjanović je ovih dana baš aktivan na društvenim mrežama, pa je razmenio i nekoliko poruka sa S. N., koji mu je napisao komentar ispod slike: "Ljubi brat", na šta je Marjanović odgovorio: "Ljudino, nada se brat da si mi OK, ako šta treba, tu smo. Držali smo se na mardelju, muka ljude spaja."

Zoran Marjanović
foto: Facebook

Nakon ovoga, usledio je odgovor S. N.

"Takođe i tvoj brat ne izdaje ljude koje puno voli, za tebe uvek, brate moj".

Podsetimo, Marjanović je optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a naredno ročište zakazano mu je za petak.

- Za sledeće suđenje zakazano je saslušanje sudskih veštaka i iznošenje primedbi odbrane na nalaz koji je on dao. U međuvremenu, u sud je stigao i izveštaj mobilnog operatera u kom se navodi da mreža nije registrovala da je Zoran isključio, pa ponovo uključio mobilni, kako je to tvrdio u svom nalazu sudski veštak - kaže sagovornik Kurira.

Tužilaštvo Marjanovića tereti da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči dok je u neposrednoj blizini bila i njihova maloletna ćerka. Na početku suđenja Marjanović je detaljno izneo svoju odbranu, u kojoj je tvrdio da se ni na trenutak nije odvajao od ćerke i da nije ubio svoju suprugu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track