TEŠKA NESREĆA U KIKINDI: Motociklista preminuo na putu do bolnice posle sudara, povređena žena vozač automobila i dete (3)
Foto: S.U.

strašan prizor

TEŠKA NESREĆA U KIKINDI: Motociklista preminuo na putu do bolnice posle sudara, povređena žena vozač automobila i dete (3)

Crna Hronika -

KIKINDA- Motociklista M.O. (50) iz Kikinde, koji je upravljao motorom marke “suzuki”, preminuo je na putu za novosadski KCV nakon što je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnog nesreći, koja se posle 18 sati dogodila na raskrsnici ulica Partizanska i Jovana Jovavovića Zmaja. Motocikl se zabio u automobil kojim je upravljala Kikinđanka (42). U kabini je bio i maloletnik putnik, trogodišnje dete:

Kikinda
foto: S.U.

-Putničko vozilo kretalo se ulica Partizanska i zaustavilo se poštujući znak “stop”. Kad je automobil ponovo krenuo, kako bi se uključio u saobraćaj, iz pravca industrijske zone, naleteo je motocikl koji se kretao ulicom Jovana Jovanovića Zmaja. Dok je trajao uviđaj, sabraćaj na toj deonici bio je prekinut - saopšteno je u Kuriru u kikindskoj policiji.

Žena D. A. B. iz Kikinde (42) zadobila je prelom kuka i, prebačena je na lečenje u Zrenjanin, dok je njeno dete, srećom, zadobilo lakše povrede. I ovo proleće je, nažalost, donelo stare probleme, a poslednjih sedmica na kikindskim ulicama već se dogodilo nekoliko saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovali vozači mopeda i motociklisti.

Kikinda
foto: S.U.

Iz Saobraćajne policije ponovo su apelovali na sve učesnike u saobraćaju, a naročito na motocikliste, da budu obazrivi. Apele su nedavno uputili poznati kikidski bajkeri: Mirko Brkanlić, predsednik Moto kluba “No limits”, kao i Velimir Barbulov, potpredsednik Moto kluba "Ki riders".

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track