Najnovije vesti

KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD MLADOG PADOBRANCA OGNJENA: Pamtićemo njegovu ljubav prema vojnom pozivu, čestitost i odanost otadžbini
Foto: Ministarstvo Odbrane

tuga posle pogibije desetara trajkovića

KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD MLADOG PADOBRANCA OGNJENA: Pamtićemo njegovu ljubav prema vojnom pozivu, čestitost i odanost otadžbini

Crna Hronika
13:00h

Desetar Ognjen Trajković poginuo je juče prilikom izvođenja padobranskog skoka.

- Kolege i prijatelji pamtiće Ognjenovu ljubav prema vojnom pozivu, njegovu čestitost, hrabrost, drugarstvo i odanost otadžbini - saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Bio je na dužnosti padobranca u 3. padobranskoj četi 63. padobranske brigade u Nišu.

Rođen je 20. decembra 2000. godine u Vranju. Nije bio oženjen. Ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputili su telegrame saučešća porodici poginulog pripadnika 63. padobranske brigade - navodi se u saopštenju.

Prema nezvaničnim saznanjima, Trajković je bio u grupi padobranaca ove brigade koji su pre desetak dana uspešno izveli jedan od skokova predviđen padobranskom obukom nakon čega je danas trebalo da izvedu sledeći skok.

Da li se tom prilikom mladom padobrancu umrsio padobran kako se nezvanično sumnja ili je nešto drugo uzrokovalo koban pad, utvrdiće istraga koja je u toku.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...