ISPOVEST ŽRTVE KOJU JE ISKASAPIO DRŽAVLJANIN SRBIJE U BEČU: Uništio mi je lice, ostali su trajni ožiljci!
Foto: Printscreen Polizei-nachrichten.at

strašno

ISPOVEST ŽRTVE KOJU JE ISKASAPIO DRŽAVLJANIN SRBIJE U BEČU: Uništio mi je lice, ostali su trajni ožiljci!

Crna Hronika -

Srpski kasapin, inače državljanin Srbije (33) kako je nazvan lažni estetski hirurg juče uhapšen u Beču, ženama je obećavao ubrizgavanje botoksa ili hijaluronske kiseline.

Njegova "ordinacija" ne bi bila otkrivena da jedna jednoj od pacijentkinja nije unakazio lice, da je hitno morala da ide u bolnicu. Kada su je videli, zgroženi hirurzi su je odmah operisali.

- Našla sam ga na Tviteru. Zakazala, otišla kod njega i napravio mi je nekoliko rezova na licu. Zatvorio ih je sa nekoliko šavova. Zapravo, konci su trebali da se rastvore nakon nekog vremena, ali to se nije dogodilo. Uništio mi je lice. Ostali su trajni ožiljci - izjavila je žrtva "Srpskog kasapina".

Policija objašnjava da osumnjičeni, međutim, nije radio nijednu pravu estetsku operaciju. Specijalizovao se za manje intervencije, poput injekcija botoksa ili hijaluronske kiseline. Nudio je i takozvane liftove. Cene njegovih usluga su bile relativno povoljne za žene Beča pa su zato dolazile kod njega. Dnevni pazar mu je bio oko 3.000 evra.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track