TRENER MLADIĆA NASTRADALOG U JEZERU KOD MAJDANPEKA: Bio je velika bokserska nada, ne mogu da verujem da ga više nema
Foto: Suzana Božinović

ČULI SE PRE NESREĆE

TRENER MLADIĆA NASTRADALOG U JEZERU KOD MAJDANPEKA: Bio je velika bokserska nada, ne mogu da verujem da ga više nema

Crna Hronika -

Trener mladića koji se utopio u jezeru Veliki Zaton kod Majdanpeka rekao je da je nastradali bio velika bokserska nada.

- Bio sjajan dečko, izvrstan bokser, trenirao je četiri godine i bio je velika nada ovog sporta. Bio je drugi na prvenstvu Balkana i treći na državnom prvenstvu u juniorskoj konkurenciji u MMA. Išao je u Tehničku školu u Majdanpeku... Dečko za primer... Čuli smo se juče pre nesreće, bio je veseo, pričao je da treba da počne da radi u Boru za neku podizvođačku firmu u rudniku. Zapanjio sam se kada sam čuo šta se desilo, ne mogu da verujem da ga više nema - rekao je trener Ivan Đorđević, vidno potresen.

Od nastradalog momka se oprostio i njegov bokserski klub.

- Neopisiva tragedija zadesila je naš grad i naš klub. Ugašen je jedan mladi život. Naš šampion koji je od osnivanja našeg kluba, još kao osnovac, počeo da hrabro ulazi u borilišta širom države. Doneo je svima ponos i sreću ređajući pobede i medalje. Reči utehe porodici za ovakvu bol, a i svima nama ne postoje. Bogdane neka te anđeli čuvaju i neka ti Gospod otvori rajska vrata - piše na fejsbuk profilu "Boks kluba Miners".

B. I. (19) je nastradao u ponedeljak uveče pošto je sa još dvojicom drugova kolima sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka.

Drugovi su uspeli da se dokopaju obale, a Bogdan je potonuo zajedno sa kolima. Njegovo telo ronioci Žandarmerije izvukli su iz jezera danas oko podneva.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja