DRAMATIČAN SNIMAK HAPŠENJA U FILMSKOM GRADU: Pogledajte kako policija uleće u podzemnu garažu ZAPLENJENO 45 KG MARIHUANE (VIDEO)
Foto: Printscreen MUP Srbije

akcija gnev

DRAMATIČAN SNIMAK HAPŠENJA U FILMSKOM GRADU: Pogledajte kako policija uleće u podzemnu garažu ZAPLENJENO 45 KG MARIHUANE (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici Uprave kriminalističke policije zaplenili su u okviru akcije "Gnev" oko 45 kilograma marihuane i oko 500 grama kokaina i tom prilikom uhapsili L. Đ. (20) zbog sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u podzemnoj garaži u beogradskom naselju Filmski grad pregledom osumnjičenog i vozila koje koristi pronašla šest paketa sa marihuanom.

Daljim radom u "štek" stanu pronađena su još 42 paketa sa marihuanom, četiri paketa kokaina, ali i improvizovana eksplozivna naprava.

01:22

DRAMATIČAN SNIMAK HAPŠENJA U FILMSKOM GRADU: Pogledajte kako je policija uletela u podzemnu garažu ZAPLENJENO 45 KG MARIHUANE

Pretresom drugih stanova koje je koristio osumnjičeni na području Beogradu pronađene su folije za pakovanje, elektronske vagice za precizno merenje i veća količina dinara i stranog novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track