ADVOKAT DENIS BEĆIRIĆ ZA KURIR: Pojavljivanje Mikine supruge u emisiji nakon četiri meseca je taktika odbrane
Foto: Kurir

reakcija

ADVOKAT DENIS BEĆIRIĆ ZA KURIR: Pojavljivanje Mikine supruge u emisiji nakon četiri meseca je taktika odbrane

Crna Hronika -

Advokat Denis Bećirić, koji zastupa neke od oštećenih devojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno zlostavljanje, objašnjava za Kurir da je potez Biljane Mašić da se pojavljuje u emisiji nakon četri meseca ćutanja - čista taktika odbrane.

Mika Aleksić, Biljana Mašić
foto: Dado Đilas, Sputnik

- Po meni je ovo pojavljivanje nakon četri meseca ćutanja - čista taktika. Verujem da su svi novinari za ovo vreme pokušavali da stupe u kontakt s Mikinom suprugom, jer bi se njena reč daleko čula i zapravo to bi i "prodalo novine" - ističe advokat i dodaje: - Biljana Mašić je do sada mogla da kaže svoju stranu priče, ali je ona očigledno sa advokatima odbrane odlučila da ćuti za vreme istrage i progovorila tek sad, nakon što je podignuta optužnica. Sve ovo je legitimno i svako ima pravo da se brani na način na koji želi.

Podsetimo, u emisiji "Dok anđeli spavaju" kod Marine Rajević Savić, Mašićeva je ponovo branila supruga i ponovila kako javnost nije mogla da čuje njenu reč. Međutim, novinari Kurira Biljanu Mašić su od prvog dana redovno pozivali za komentar. Izjavu je dala jednom u januaru, neposredno posle Mikinog hapšenja. Kratko je rekla: "Biće šta će biti. Nemam komentar." Svaki sledeći put Biljana nam je zahvaljivala na pozivu, ne želeći da bilo šta dalje govori. - S porodičnom situacijom se nosim odlično - istakla je Mašićeva u emisiji. Podsetimo, Biljana je nedavno dala intervju jednom dnevnom listu u kom je rekla "da veruje mužu i da su oštećene glumice smestile Miki".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track