MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE U BEČU: Suzana je pronađena mrtva u stanu, ispituju se SUMNJIVE POVREDE NA VRATU
Foto: printscreen privatna arhiva

užas

MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE U BEČU: Suzana je pronađena mrtva u stanu, ispituju se SUMNJIVE POVREDE NA VRATU

Crna Hronika -

Suzana S. (36), rodom iz Trstenika, nađena mrtva u porodičnom stanu s povredama na vratu, policija privela pa pustila njenog supruga N. S. (44)

Telo srpske državljanke Suzane S. (36) nađeno je u sredu ujutru u stanu u Beču, a njen suprug N. S. (44) uhapšen je kao osumnjičeni, ali je u četvrtak pušten na slobodu, prenosi lokalni Oe24.at.

Zasad se još uvek ne zna da li je nesrećna žena ubijena ili se ugušila. Telo Srpkinje, koja je poreklom iz Trstenika, nađeno je u stanu u Ulici Kajzerebertdorfer u Beču, gde je živela sa suprugom i šestogodišnjim sinom.

Suprug uhapšen pa pušten

- Kobnog jutra Suzanin muž s prozora je alarmirao komšije da pozovu pomoć. Po dolasku, lekar je konstatovao smrt, ali je tokom pregleda otkrio da su Suzanine povrede na sumnjivom mestu u predelu grla, pa je slučaj preuzelo kriminalističko odeljenje, a njen suprug je uhapšen - navode mediji i dodaju:

- Tačan uzrok smrti se i dalje istražuje, a na Suzaninom vratu nađeni su tragovi davljenja, a registrovane su i povrede glave. Obdukcija nije sasvim razjasnila poreklo povreda. Navodi se da postoji mogućnost krivice "treće strane", ali to nije moglo biti ni adekvatno potvrđeno niti odbačeno. Bečka policija predočila je da je obdukcija pokazala da se žena ugušila.

- Suzana se ugušila, ali se ne zna zašto. Naime, nešto je bilo zarobljeno u predelu glasnih žica. Dosadašnji rezultati obdukcije, kako je potvrđeno u javnom tužilaštvu, nisu bili dovoljni za urgentnu sumnju - prenosi Oe24.at.

Komšija

Imala je povrede po sebi, rekla da je "pala"

Komšija kaže da je jednom prilikom video povrede na preminuloj ženi.

- Suzanin muž je bio glasan, često su se iz stana mogli čuti i telefonski pozivi. Jednom sam je sreo i imala je vidljive povrede na sebi, a tada je kao razlog istakla kako je "pala" - rekao je komšija za portal Puls 24.

Istražitelji su N. S. odveli na saslušanje, dok su službenici njihovog sina odveli u vrtić, gde ga je socijalna služba pokupila ujutru i oni se sada brinu o njemu. - N. S. je iz minuta u minut istražiteljima negirao krivicu da ima bilo kakve veze sa smrću njegove supruge. On je pušten na slobodu, nakon obdukcije koja je urađena po nalogu suda - rekao je izvor medijima i dodao da mu nije određen pritvor, ali vlasti Austrije ističu da će Srbin i dalje biti naveden kao osumnjičeni. Kako navode mediji, nesrećna žena bila je zaposlena u arhitektonskom birou, dok je njen suprug po zanimanju tatu majstor. - N. S. do sada nije imao dosije, niti prijave za nasilje u porodici - ističe izvor.

Ostao bez roditelja

Komšije ovog srpskog para, nakon saznanja da je Suzana preminula, kažu da su u velikom šoku.

- Znamo ih kao fine, prijateljski nastrojene i ljubazne ljude. Navodno, nedavno je nesrećna žena iznenada pala u nesvest - rekao je jedan od komšija, dok je komšija Ibrahim M. ispričao da je ova porodica pretrpela veliku tragediju:

- Tokom epidemije doživeli su tragediju. Roditelji N. S. preminuli su od koronavirusa. Roditelji su mu preminuli jedan za drugim.

(Kurir.rs/Branka Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track