MALOLETNIK HICEM IZ PIŠTOLJA RANIO U NOGU SUGRAĐANINA: Mladić (18) zadobio prostrelnu ranu, na sreću van životne opasnosti
Foto: Kurir/S.U.

mup

MALOLETNIK HICEM IZ PIŠTOLJA RANIO U NOGU SUGRAĐANINA: Mladić (18) zadobio prostrelnu ranu, na sreću van životne opasnosti

Crna Hronika -

Novosadska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je, juče, u Bačkoj Palanci, ovaj maloletnik hicem iz pištolja ranio u nogu osamnaestogodišnjeg sugrađanina.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu. Protiv još jednog sedamnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Podsetimo, do pucnjave je došlo u subotu oko 19 sati, u ulici Trg bratstva i jedinstva u Bačkoj Palanci. Kako se nezvanično saznaje, ranjeni mladić je zadobio prostrelnu ranu i nalazi se van životne opasnosti i Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Do sukoba je došlo na ulici, kada su ranjenom mladiću prišla dvojica mlađih muškaraca i jedan od njih je izvadio pištolj i pucao.

Nakon pucnjave su pobegli. Međutim, efikasnom akcijom odmah su identifikovani i uhapšeni.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track