ISEČEN NA KOMADE! Navijač surovo ubijen u Ritopeku jer je bio LJUBAVNIK žene člana BELIVUKOVE GRUPE?!
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

SUROVA OSVETA

ISEČEN NA KOMADE! Navijač surovo ubijen u Ritopeku jer je bio LJUBAVNIK žene člana BELIVUKOVE GRUPE?!

Crna Hronika -

Nestali navijač, kog je, kako se sumnja, otela grupa Velje Nevolje, brutalno je ubijen jer se oglušio o upozorenja da se više ne viđa sa suprugom
pripadnika ove kriminalne organizacije

Klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kako se sumnja, oteo je i ubio jednog navijača, za kog su verovali da je bio u ljubavnoj vezi sa suprugom jednog člana ove kriminalne organizacije, saznaje Kurir. Veljin klan je ovog navijača namamio u vikendicu u Ritopeku, a onda su ga, kako se sumnja, kao i ostale žrtve, mučili, likvidirali i isekli na komade. U ovom slučaju bili su još suroviji jer se radilo o brutalnoj osveti zbog navodne preljube.

Pištolj, kolica, beba

- Jedan od otetih mladića likvidiran je jer je član klana sumnjao da je njegova supruga duže vreme u vezi sa njim. Inače, njih dvojica se od ranije poznaju, pa je to saznanje navodno još više razbesnelo prevarenog muža. Naime, on je čuo priče po gradu da ga žena vara sa tim mladićem - priča izvor Kurira:

- Najpre je kao opomenu zapaljen njegov skupoceni automobil u centru Beograda. Međutim, mladić nije shvatio od koga mu ovo upozorenje dolazi, već je posumnjao na navijača jedne Partizanove frakcije i njegovu ekipu, sa kojima je godinama u sukobu - dodaje izvor.

Naš sagovornik objašnjava da je taj momak, kako se veruje, presreo tog navijača, koji je šetao dete u gradu.

- Znao je da drži pištolj u kolicima. Iznenadio ga je nasred ulice, izvukao pištolj iz torbice na kolicima, pa ga potegao na navijača, i to pred bebom! Počeo je da ga ispituje zašto mu je zapalio kola i ko stoji iza tog napada. Ovaj se kleo da nema veze sa tim. Posle ubeđivanja, nekako mu je objasnio da nema veze sa zapaljenim autom i da ne postoji problem među njima, već da mu neko drugi radi o glavi - objašnjava sagovornik Kurira.

Crni spisak
foto: Kurir

Ljubavne poruke

Mladić je i posle opomene nastavio da komunicira sa udatom ženom iako je shvatio da je suprug saznao za njihovu vezu. Takođe mu je bilo jasno da može da nastrada, s obzirom na surove metode Belivukovog klana, o kojima se već tada pričalo.

- Izgleda da je ona bila veoma zaljubljena u njega. Navodno mu je svakodnevno slala poruke, a čak mu je i pred njegovom zgradom šarenim kredama pisala izjave ljubavi po trotoaru - dodaje izvor.

Glasine o romansi su postajale sve jače, pa je suprug odlučio da se surovo osveti. Njegova ekipa je inače sa ovim navijačem imala neke neraščišćene račune odranije, pa je došlo vreme za krvavi obračun.

- Preko drugih članova grupe namamio je tog navijača, navodnog ženinog ljubavnika, na jednu lokaciju u Beogradu, odakle je otet i prebačen u Ritopek. Kako se sumnja, ovaj momak nikada nije izašao iz vikendice smrti, a u kući je mučen, likvidiran i iskasapljen i, između ostalog, zbog navodne ljubavne romanse - kaže sagovornik.

Strava i užas

Ćevapi od ljudskog mesa

Grupa Belivuk-Miljković uhapšena je u februaru, a klan se sumnjiči za otmice i likvidacije nekoliko osoba. U kući u Ritopeku koja je, kako se ispostavilo, služila za mučenja i ubistva pronađen je dosad neviđeni arsenal oružja, ali i industrijska mašina za mlevenje mesa, sakrivena u tajnom bunkeru. Kako se sumnja, ova banda bila je ekspozitura kavačkog crnogorskog klana, a sve vreme su bili direktno na vezi sa odbeglim Radojem Zvicerom, koji je označen kao vođa „kavčana“.

mapšina za mlevenje mesa, Ritopek
foto: Screenshot

Predsednik Aleksandar Vučić izneo je detalje zločina koje je po nalogu Zvicera izvršavao Belivukov klan:

- Odavde su Zviceru slali ćevape, kada se on iznervira i kaže da od nekoga želi da vidi ćevape, odavde su mu slali. To je industrijska mašina, tu su stavljali isečene delove. Ovo govorim Zviceru, koji je na slobodi, govorim mu da ga pozovem da me ubije, jer mu neće biti slobode dok sam živ.

Kuća u Ritopeku

Od laboratorije za drogu do klanice

l Vikendica Belivukovog klana u Ritopeku bila je najpre predviđena za proizvodnju i skladište droge, saznaje Kurir.

- Napravljene su tajne prostorije i planirana je ugradnja opreme za uzgajanje kanabisa. Kako je klan ojačao i krenuo u krvave obračune, ovde su doneli veliku količinu naoružanja, sprava za mučenje i mašinu za mlevenje mesa. Tako su, kako se sumnja, mučili, ubijali i kasapili ljude, a njihova tela palili, bacali u kiselinu, sekli na komade, pa ubacivali u mašinu za mlevenje mesa i bacali u Dunav - kaže naš izvor.

Ritopek
foto: Zorana Jevtić
stampano izdanje 17.05.2021
foto: Kurir

DANAS NE PROPUSTITE POKLON U KURIRU! Čekaju vas RAZNE KOLEKCIJE KNJIGA I CD-OVA

Dnevne novine Kurir danas svojim čitaocima poklanjaju razne kolekcije knjiga i CD-ova.

Tu su: Smešna knjiga za decu, kompilacije knjige i CD-a Starogradski biseri, kao i CD kompilacije: Pesme iz Srbije, Legende antologija, Riblja čorba hitovi, Hari Mata Hari, Halid Bešlić - best of, Kemal Monteno - best of, Šaban Bajramović - best of, Smak - best of, Najlepša srpska kola, Pesme iz Bosne, Željko Samardžić – žurka ili Zlatne trube Guče.

Potrebno je samo da izaberete Kurir sa poklonom koji želite!

poklon
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track