Najnovije vesti

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA (26) NA PROSLAVI PUNOLETSTVA: Nije imao vidljivih povreda, gosti restorana pokušavali da pomognu
Foto: Zorana Jevtić

Policija radi na rasvetljavanju događaja

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA (26) NA PROSLAVI PUNOLETSTVA: Nije imao vidljivih povreda, gosti restorana pokušavali da pomognu

Crna Hronika

Aleksandar S. (26) iz Aleksinca preminuo je noćas u UKC Niš od posledica povreda koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u ovom gradu.

Kako se saznaje, policija je sinoć oko 20 sati intervenisala nakon što joj je prijavljena tuča.

- Mladić je bio u besvesnom stanju, nekoliko gostiju restorana je pokušavalo da mu pomogne. Mada nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu zbog čega je odmah bilo jasno da je životno ugrožen. Nakon što mu je prva pomoć pružena u aleksinačkoj bolnici, transportovan je na dalje lečenje u niški Univrzitetski klinički centar – kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Još se utvrđuje na koji način je mladić povređen, da li ga je neko udario ili je sam pao i udario glavom od beton.

Policija radi na rasvetljavanju događaja, a obavešteni su i Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i Više javno tužilaštvo u Nišu s obzirom na to da je među gostima bilo i maloletnih lica koji podležu nadležnosti ove pravosudne institucije.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja