SRBINU KOJI JE UGUŠIO DECU PA SKOČIO U DUNAV, PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Jezivo ubio sina i ćerku da bi se osvetio bivšoj ženi!
Foto: EPA / Clemens Bilan

suđenje za dvostruko ubistvo

SRBINU KOJI JE UGUŠIO DECU PA SKOČIO U DUNAV, PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Jezivo ubio sina i ćerku da bi se osvetio bivšoj ženi!

Crna Hronika -

Nemački javni tužilac Tomas Raučer tražio je doživotni zatvor za srpskog državljanina Semira A. (37) koji je osumnjičen da je u maju prošle godine ubio ćerku (6) i sina (8), kako bi se osvetio bivšoj supruzi Bjanki S. (29).

Da podsetimo, Semir A. se tereti da se prerušio u policajca i predložio deci da se igraju. Potom ih je obmotao kablovima, navukao im plastične kese na glave i zalepio selotejpom. Posle zločina ostavio je oproštajno pismo i pokušao da se ubije skokom u Dunav .

- Presuda bi trebalo da bude izrečena sutra. Tužilac traži doživotni zatvor za srpskog državljanina - navode portali.

Semir A
foto: Bild.de Printscreen

Kako su mediji ranije pisali, u kompjuteru zaplenjenom posle hapšenja koji je pripadao Semiru, otkriveno je da je guglao koliko brzo deca umiru od gušenja kesom.

- On nije mogao da prihvati da je bivša supruga našla momka, te je zato odlučio da ubije decu, da ne bi ostala da žive sa njima - pišu mediji. Podsetimo, na suđenju koje je počelo u aprilu, Semir A. priznao je da je ubio decu.

(Kurir.rs/ J. I. / EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track