KRAJ POTRAGE U VALJEVU: Pronađeno telo suspendovanog policajca osumnjičenog da je ubio Anu
Foto: Ana Paunković

prijavljivala ga zbog nasilja i proganjanja

KRAJ POTRAGE U VALJEVU: Pronađeno telo suspendovanog policajca osumnjičenog da je ubio Anu

Crna Hronika -

Valjevska policija je, nakon intenzivne potrage, pronašla telo suspendovanog policajca M.M. (52), koji se sumnjiči da je juče u jutarnjim satima ispred zgrade u kojoj je živela ubio Anu I. (34), majku dvoje maloletne dece.

Policija je njegovo telo pronašla na poligonu na Petom puku.

Ubistvo se dogodilo u naselju Peti puk, a nesrećna žena je ubijena kada je krenula na posao.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen bivši emotivni partner M.M., kome je zbog porodičnog nasilja izrečena mera zabrane prilaska.

Naši izvori navode da je žrtva u dva navrata prijavljivala bivšeg partnera zbog nasilja i proganjanja.

Ubijena žena je bila razvedena i majka dvoje maloletne dece.

U februaru prijavila proganjanje

Pripadnici valjevske policije intenzivno su tragali za policajcem M. M., a u vezi istrage ubistva žene koja ga je u februaru prijavila za proganjanje, saopštila je valjevska policija.

- Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu. Presudom Osnovnog suda u Valjevu, M. M. je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet meseci sa uslovom od tri godine, kao i meru zabrane približavanja i komunikacije sa žrtvom na udaljenosti manjoj od 100 metara takođe u trajanju od tri godine - navodi se u policijskom saopštenju.

Policijska uprava u Valjevu je saopštila da je protiv njega je u februaru ove godine pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track