DETALJI KOJI SU RASVETLILI UBISTVO RUMUNKE U PANČEVU: Policija sledila ovaj trag, ubijena žena ovim rečima sama razotkrila ubice?
Foto: Sonja Spasić

uviđaj i istraGA U TOKU

DETALJI KOJI SU RASVETLILI UBISTVO RUMUNKE U PANČEVU: Policija sledila ovaj trag, ubijena žena ovim rečima sama razotkrila ubice?

Crna Hronika -

BEOGRAD/PANČEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su ubistvo pedesettrogodišnje rumunske državljanke i uhapsili B.G. (68) i njenog sina B. M. (46) iz ovog grada zbog sumnje su izvršili ovo krivično delo.

Sumnja se da su oni, 17. maja ove godine, zadali više udaraca čvrstim predmetom u glavu pedesettrogodišnjoj ženi koja je od zadobijenih povreda preminula, saopštilo je PU Pančevo. Potom su, kako se sumnja, njeno telo zakopali u dvorištu svoje kuće.

Kako Kurir saznaje iz istrage, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, rumunska državljanka radila je na pančevačkom buvljaku, a osumnjičena G.B. radila je kao knjigovođa.

Rumunka je navodno pre nestanka rekla kolegama prodavcima sa Buvljaka da ide kod pomenute knjigovođe posle čega je policija sledila taj trag.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track