PUNE RUKE POSLA ZA BEOGRADSKU POLICIJU: Na Novom Beogradu zaustavljen vozač zbog bahate vožnje! Drugi vozio pod dejstvom narkotika
Foto: Printscreen RTS

mup

PUNE RUKE POSLA ZA BEOGRADSKU POLICIJU: Na Novom Beogradu zaustavljen vozač zbog bahate vožnje! Drugi vozio pod dejstvom narkotika

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji kontrolišu saobraćaj presretačima, zaustavili su u Novom Beogradu vozača "Forda", koji se kretao brzinom od 147, na delu puta gde je brzina ograničena na 80 kilometara na sat.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je upravljao vozilom sa 0,51 promila alkohola u organizmu, dok je droga testom utvrđeno da je bio pozitivan na kanabis. Prekršajni sud u Beogradu osudio ga je na novčanu kaznu od 60.000 dinara, a izrečena mu je i mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 12 meseci, kao i 20 kaznenih poena.

Policija je pre dve noći na Trgu Nikole Pašića, zaustavila i muškarca, koji je upravljao "golfom" pod dejstvom kanabisa. U Bulevaru heroja sa Košara u Novom Beogradu zaustavljen je muškarac koji je vozio brzinom od 81 kilometar na čas, na mestu gde je brzina kretanja ograničena na 50, a proverom je utvrđeno da on nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila. U Ulici Tošin bunar, zaustavljen je vozač kome je, kako je ustanovljeno, vozačka dozvola ranije oduzeta zbog nesavesnog i nepropisnog upravljanja vozilom. Protiv svih vozača će biti podnete prekršajne prijave.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja