Najnovije vesti

ISTRAGA UBISTVA RUMUNKE U PANČEVU: Policija sumnja da majka i sin stoje iza još nekih nestanaka STRANIH DRŽAVLJANA u tom gradu
Foto: Printscreen/Facebook

novi detalji

ISTRAGA UBISTVA RUMUNKE U PANČEVU: Policija sumnja da majka i sin stoje iza još nekih nestanaka STRANIH DRŽAVLJANA u tom gradu

Crna Hronika

Nakon hapšenja Bogdanke Gornik (68) i njenog sina Bobana Milosavljevića (46) iz Pančeva zbog sumnje da su ubili rumunsku državljanku Mioru Hajduk (53) policija proverava da li ta porodica stoji iza još nekih nestanaka ljudi u tom gradu!

- Bogdanka je u poslednje vreme pazarila više nekretnina, a vremenski period se poklapa sa nestankom nekoliko rumunskih državljana u tom gradu. Proverava se da li postoji još njihovih žrtava - kaže izvor blizak istrazi za beogradske medije.

Podsetimo, Miora, koja je radila kao prodavačica na buvljaku u Pančevu, mučki je ubijena pre četiri dana u Pančevu kad je otišla kod svoje knjigovođe Bogdanke Gornik (68) da se požali zbog štete koja joj je naneta.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Hajduk je u Srbiji inače živela sama.

Bogdanka i njen sin Boban su osumnjičeni da su svirepo ubili nesrećnu ženu i njeno telo zakopali tik uz stazicu u svom dvorištu. Ubistvo je otkriveno kad su Miorini stanodavci shvatili da se nije vratila kući pa su obavestili policiju i krenuli da je traže.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja