LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT MUŠKARCA (68): Teška saobraćajna nesreća kod Subotice, petoro povređenih (FOTO)
Foto: Profimedia

SUDAR 2 AUTOMOBILA

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT MUŠKARCA (68): Teška saobraćajna nesreća kod Subotice, petoro povređenih (FOTO)

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć dogodila na delu auto-puta između petlje Žednik i Subotica-jug, oko 17.30 , učestvovala su dva automobila i tom prilikom povređeno je petoro ljudi, a jedna osoba je životno ugrožena, kako je potvrđeno za Kurir iz subotičke Opšte bolnice.

Fotografije sa mesta nesreće možete pogledati na vajber grupi "Uživo sa subotičkih ulica".

"Nakon nesreće petoro ljudi iz dva automobila dovezeno je kolima Hitne pomoći u subotičku Opštu bolnicu, a četvoro je zadobilo lakše povrede i nije zadržano na lečenju. Jedan pacijent, muškarac 1952. godište , donet je u bolnicu u besvesnom stanju, sa teškim telesnim povredama. Ima teške povrede glave, odmah je zbrinut, ali je i dalje na odeljenju Intenzivne nege, i još uvek je životno ugrožen”, rekao je za Kurir dr Edgar Ormai, pomoćnik direktora Opšte bolnice za stručno medicinske poslove, hirurške grane medicine.

Kako Kurir nezvanično saznaje, povređeni muškarac (68) sa teškim povredama glave je iz okolnog subotičkog naselja. U Policijskoj upravi Subotica potvrdili su da je do saobraćajne nezgode došlo na 29. kilometru od državne granice Horgoš. Na tom delu puta radi se sanacija kolovoza.

U nesereći su učestvovala dva vozila, marke "reno" šabačkih registarskih oznaka, koje je dolazilo iz pravca Novog Sada prema Subotici, a sudarilo se direktno s vozilom "fijat stilo" novosadske registracije, koji se kretao svojim delom puta, u suprotnom pravcu, prema Novom Sadu.

Četiri osobe su povređene lakše, dok je vozač "renoa" zatečen u besvesnom stanju, sa povredama glave.

Hitna pomoć je sa više vatrogasnih vozila i ekipa medicinske pomoći veoma brzo stigla iz Subotice na mesto nesreće, da bi ukazali pomoć povređenima.

Prekid saobraćaja trajao je oko sat vremena.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track