jeziv zločin

OGLASIO SE OTAC ZLOSTAVLJANOG DEČAKA! Za Kurir TV izneo detalje užasa: Sin mi je tek posle ispričao šta su ga TERALI da radi!

Crna Hronika -

Prošle nedelje u Bačkom Jarku dogodilo se jezivo zlostavljanje, kada su dva dečaka osmog razreda prisilila učenika sedmog razreda sa posebnim potrebama da ih oralno zadovolji.

Nasilne scene snimali su i slali svojim prijateljima, što je dovelo do otkrivanja ovog užasa.

Reporterka Kurir televizije našla se na licu mesta, gde je danas došla do novih informacija.

Od Dejana H., oca oštećenog dečaka saznali smo da se sve odigralo u školskom dvorištu, a da mališan nije odmah rekao svojim roditeljima šta se dogodilo.

Backi Jarak, vršnjačko nasilje, zločin
foto: Printscreen/Kurir TV

Školska uprava pozvala je oca zlostavljanog dečaka i obavestila ga o stravičanom zločinu.

Jedan dečak snimao je kako drugi dečak primorava učenika zaostalog u razvoju da ga oralno zadovoljava. Taj snimak se proširio školom, što je i dovelo do otkrivanja nasilja.

- On nije tad ništa rekao, tek posle je rekao da su ga napadali i da su ga terali da radi bezobrazne stvari. Sve je predato nadležnim službama, a šta će dalje biti videćemo u protokolu - kaže nesrećni Dejan H.

Nakon razgovora u školi otac oštećenog dečaka odmah se uputio u policiju kako bi podneo krivične prijave protiv roditelja dvojice nasilnika.

Iz policije je potvrđeno da se podnete krivične prijave i da će se postupati po svim zakonskim propisima.

Dejan je naveo i da je dečak dobio neophodnu psihološku potrebu i da se radi na tome da on psihički bude dobro. Za sada ne ide u školu, a preporuka svih nadležnih je da ne pohađa školu kako ga druga deca ne bi uznemiravala i zadirkivala.

Iz škole su rekli da se neće oglašavati za medije, već da će u toku dana poslati zvaničnu izjavu o ovom slučaju, kao i da tim ljudi radi na ovom slučaju.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:57

NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U BAČKOM JARKU! Oglasio se otac zlostavljanog dečaka za KURIR TELEVIZIJU izneo detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track