BOLESNO: Ozloglašeni Marko Miljković u zatvoru dobija BRAČNE PONUDE i ljubavne poruke! Pogledajte šta mu sve pišu
Foto: Ana Paunković

OVO NIJE NORMALNO

BOLESNO: Ozloglašeni Marko Miljković u zatvoru dobija BRAČNE PONUDE i ljubavne poruke! Pogledajte šta mu sve pišu

Crna Hronika -

Desna ruka Veljka Belivuka, koji se sumnjiči za najmonstruoznije zločine, postao je miljenik žena nakon što se našao iza rešetaka, a psiholog objašnjava "da su pojedine žene izgubile kompas i da imaju poremećen sistem vrednosti"

Marko Miljković, osumnjičen da je zajedno sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu koja je vršila najmonstruoznije zločine, dobija bračne ponude u zatvoru, saznaje Kurir.

Naime, na internetu se svakodnevno pojavljuju komenari pripadnica lepšeg pola u kojima se navodi kako je Miljković "lep" i "kako bi se rado udale za njega".

Tako je osoba koja se potpisuje kao Maca gotovo ispod svakog teksta na portalu Kurira koji govori o zverstvima klana Belivuka i Miljkovića ostavljala Miljkoviću srca i poručivala mu „da se oženi njom“.

Ostavljaju mu srca

- Marko najlepši, da je napolju pa da me oženi - samo je jedna od brojnih bračnih poruka za Belivukovu desnu ruku, kojoj preti doživotna robija. "Mare lepotan", "Na stranu sve, Mare je neverovatno lep. Žali bože ako je zaista uradio nešto od onoga što mu pripisuju", "Jaoj bre Mare kakav si lepotan, šteta što nisi čist", "Biće najlepši i za 40 godina", neki su od komentara anonimnih žena, upućenih uhapšenom Miljkoviću.

Marko Miljković
foto: Dado Đilas

Socijalni psiholog Vesna Tomić objašnjava za Kurir da ovaj fenomen nije retka pojava, kao i da nije specifična ni za ovaj slučaj, ni za našu zemlju.

- Ovo je jedno masovno ludilo. Pojedine žene su totalno izgubile kompas, kao i sistem vrednosti. Ima nekoliko teza koje objašnjavaju zbog čega se ovo događa. Prva je da se ženama zaista sviđa njegov fizički izgled, te da ih ostalo ne zanima, dok je druga mogućnost, koja je verovatno sigurna, a to je da pojedine dame vole moć, novac i silu - objašnjava Tomić i dodaje: - Neke žene često zbog lošeg materijalnog stanja žele da budu sa kriminalca, jer veruju da oni imaju novac.

I žena ga voli

Inače, ozloglašeni Miljković je oženjen, a supruga mu je za rođendan, koji je proveo u pritvoru, preko jedne radio-stanice, poslala čestitku i poruku podrške. Pesma kojom mu se obratila glasi: „Volim te baš takvog kakav jesi, svima loš, meni najbolji“.

Podsetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i više od 20 pripadnika njihove grupe uhapšeni su 4. februara. Sumnjiče se da su počinili više otmica i ubistava, kao i da su žrtve mučili, kasapili i mleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa.

Sumnjičeni za zločine, a Miljenici žena

Kristijan, Čabarkapa i Marjanović

Među našim najpoznatijim mladoženjama iza rešetaka je Kristijan Golubović. On se 2006, dok je bio u Zabeli, oženio tadašnjom devojkom Suzanom M. I Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, za čiju je smrt optužen, postao je miljenik žena posle hapšenja. Žene su na Fejsu osnivale grupe za njegovu podršku, tražile da se on oslobodi, da se oženi njima i otvoreno mu se nabacivale. I Aleksandar Čabarkapa, žestok momak iz Kaluđerice, 2017. je izgovorio sudbonosno „da“, dok je bio u CZ.

Pretnje Belivukovih navijača na Tiktoku

„Nije Velja daleko, kad se vrati, nastradaće neko“

Deo navijača privržen Veljku Belivuku ne prestaje da mu pruža podršku na društvenim mrežama. Najnoviji vid podrške nedavno je osvanuo na Toktoku.

Naime, na ovoj društvenoj mreži okačen je snimak, koji je zamućen, a na kom se čuje pesma: „Nije Velja otišao daleko, kad se vrati, nastradaće neko“.

Kao lokacija na kojoj je ova pesma otpevana stoji „bunker“, što je aluzija na prostorije na stadionu FK Partizan, koje su navodno koristili Belivukovi navijači i koji je policija pretresla prilikom njegovom hapšenja.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk
foto: Zorana Jevtić

Advokat uhapšenih

Oni ne kukaju i ne cvile u pritvoru

U pojedinim medijima pojavila se informacija da Belivuk i Miljković „cvile, kukaju i plaču“ u pritvoru, a ove navode demantovao je njihov branilac Dejan Lazarević.

- Moji klijenti su zdravi, dobro raspoloženi i puni energije. Poštuju dnevni red u pritvorskoj jedinici, redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu, koju će ubrzo izneti pred tužilaštvom za organizovani kriminal - piše u izjavi Lazarevića.

stampano izdanje 28.05.2021.
foto: Kurir

DANAS POKLON U KURIRU! IKONA BOGORODICE FILERMOSE: Sakupite čudotvorne ikone Presvete Bogomajke

Dnevne novine Kurir sve čitaoce daruju čudotvornim ikonama Bogorodice. Danas ćete dobiti ikonu BOGORODICE FILERMOSE.

Smatra se najstarijom sačuvanom slikom Bogorodice. Ona je jedna od ikona kojoj je ”Majka Božja dala blagoslov i na nju izlila svoju blagodat da se kroz ikonu i molitve spasavaju ljudi”. Ikona Bogorodice Filermose zaštitnica je ostrva Rodos i Suverenog vojnog malteškog reda.

poklon
foto: Kurir

Kao drugi poklon dobićete dodatak TV EKRAN

poklon
foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir.rs - Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track