DETALJI UŽASA U VLASOTINCU: Muž zaključao suprugu u automobilu, pustio ga niz nizbrdicu, a onda POTEGAO SEKIRU
Foto: Ana Paunković

neverica

DETALJI UŽASA U VLASOTINCU: Muž zaključao suprugu u automobilu, pustio ga niz nizbrdicu, a onda POTEGAO SEKIRU

Crna Hronika -

Valentina G. (49) je povređena nakon što ju je juče suprug Goran G. (50) zaključao u kolima pa vozilo gurnuo niz nizbrdicu u selu Lipovica kod Vlasotinca!

Nesrećna žena zatečena je u polusvesnom stanju, a za to vreme njen suprug otišao je do porodične kuće i sekirom polupao automobil i motor njihovog sina. Nakon incidenta je uhapšen.

Neki od očevidaca su ispričali da je pedesetogodišnjak sa suprugom krenuo automobilom iz Lipovice prema Vlasotincu, ali negde na kraju sela, oko 16.30 sati, izašao je iz automobila, ostavljajući suprugu na mestu suvozača i gurnuo ga sa jedne kosine. Automobil se posle tridesetak metara zaustavio tako što je udario u stablo šljive! Povređenu Valentinu ostavio je samu na milost i nemilost.

Dok su seljani, koji su u čudu gledali šta se dešava, dotrčali do slupanog automobila i izvukli ošamućenu ženu, njen suprug je pravio nove pakosti.

- Jedva smo je izvukli. Bila je u polusvesnom stanju i imala modrice na glavi. Pretpostavljam da su se usput posvađali oko nečega - priča Lipovčanin koji želi da ostane anoniman.

Policiji prijavio sina

Među supružnicima su navodno odavno poremećeni odnosi.

Goran G. je prema nezvaničnim informacijama prijavio sina policiji pre samo nekoliko dana ranije pa je ovaj udaljen iz porodične kuće i zabranjen mu je pristup na nekoliko dana.

Goran se vratio pešice kući i tamo prema rečima drugog meštanina u dvorištu sekirom polupao automobil i motor svog sina.

U PU Leskovac je nezvanično potvrđeno da je došlo do krvičnog dela i da je muž priveden. U Opštoj bolnici u Leskovcu kažu da je žena, na sreću, prošla sa lakšim povredama i lakim potresom mozga.

- Primljena je jako potrešena zbog bizarne situacije koja joj se dogodila. Imala je hematom na glavi, ali nije imala neke teže povrede osim blagog potresa mozga, pa je posle ukazane pomoći i nakon svih ispitivanja puštena kući - kazao je direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

(Kurir.rs/Jugmedija/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track