HOROR! VEČERALA S MUŽEM PA MU ZARILA NOŽ U SRCE: Trudna maloletnica ubila Dragana (21) za stolom! DETALJI ZLOČINA KOD LJIGA
Foto: Printskrin/Facebook

užas

HOROR! VEČERALA S MUŽEM PA MU ZARILA NOŽ U SRCE: Trudna maloletnica ubila Dragana (21) za stolom! DETALJI ZLOČINA KOD LJIGA

Crna Hronika -

Devojka (16) uhapšena u iznajmljenoj kući u okolini Ljiga zbog sumnje da je kuhinjskim nožem u srce ubola Dragana Stankovića (21), koji je preminuo u bolnici

Dragan Stanković (21) ubijen je kuhinjskim nožem u iznajmljenoj kući u selu kod Ljiga, a policija je uhapsila njegovu trudnu nevečanu suprugu (16). Kako Kurir saznaje, zločin se dogodio u četvrtak oko 20 sati.

- Njih dvoje su živeli sami kao podstanari. Kobne večeri je Dragan došao s posla, a žena ga je dočekala i spremila večeru. Jeli su i valjda su se za stolom posvađali. Čula se glasna vriska, cika, galama iz njihove kuće, ali nije nam to bilo čudno, jer se oni inače stalno svađaju - kaže komšija i dodaje:

- Ubrzo smo ugledali policiju, otišli su kod njih. Posle smo čuli šta se dogodilo. Strašno. Čuli smo da je devojka, koja je u trećem mesecu trudnoće, zarila Draganu nož u grudi, odnosno direktno u srce, a da je potom nož spakovala u fioku. Verovatno je mislila da će tako zavarti trag zločina, ali policija je odmah našla oružje, a na sečivu je bilo krvi.

drgana stankovic, ubijen, ljig, i osumnjicena
foto: Printscreen Facebook

Saslušaće svedoka

Komšije kažu da je mladić bio živ po dolasku policije i Hitne pomoći, ali da je preminuo tri sata po prijemu u bolnicu.

- Navodno, sa mladim parom kobne večeri bio i jedan maloletni mladić, koji će biti ispitan kao svedok - kaže izvor i dodaje da je maloletnica priznala zločin policiji. Poznanici mladog para kažu da pretpostavljaju da je motiv zločina Draganova ljubomora, ali i narušeni porodični odnosi.

- Često su se svađali i Dragan je bio vidno ljubomoran, jer je tinejdžerka malo živahna i neposlušna, stalno joj je prebacivao da flertuje sa drugim muškarcima - kaže poznanik i dodaje da se roditelji osumnjičene M. M. nikako nisu slagali sa njenom ljubaavnom vezom.

- Kada je završila osnovnu školu zaljubila se u njega i bežala je nekoliko puta od kuće da bi bila s njim. Očajni roditelji su joj branili da se zabavlja s Draganom. Međutim, mislim da su na kraju prihvatili njihovu ljubav, pomirili su se sa sudbinom - kaže poznanik.

Druga tragedija u familiji

Porodica trudnice pre mesec dana imala je tragediju, jer je njihova starija ćerka ostala bez supruga, koji je bolovao od teške bolesti i preminuo. Ćerka i unučad su se vratila kod njih kući, a sad imaju trudnu mlađu ćerku koja je ubila partnera. Katastrofa!

Bio vredan momak

Kako dodaje svi su znali da je M. M. trduna, a i ona i Dragan su se radovali prinovi.

- Vidi joj se stomak. Baš tragedija velika, da se beba rodi u zatvoru, užas - kaže poznanik i doadje: - Ona nije nigde radila, dok je Dragan bio izvanredan momak koji se borio za život. Radio je za nadnicu i stalno se nudio da radi, kako bi mogao da plati sve račune i da im obezbedi koliko toliko normalan život.

Meštani sela nadomak Ljiga kažu za Kurir da je ova tragedija nezapamćena.

- Draganova majka je van sebe, žena ne prepoznaje nikoga i stalno doziva sina, dok je suprug i Draganov stariji brat teše - kažu oni.

(Kurir.rs - B. Travica / S. Stevanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja