OVO JE MLADI SRPSKI VIOLINISTA (15) TEŠKO POVREĐEN U SAOBRAĆAJKI: Od siline udarca izleteo kroz prozor vozila i leteo 20 metara
Foto: RINA

udes

OVO JE MLADI SRPSKI VIOLINISTA (15) TEŠKO POVREĐEN U SAOBRAĆAJKI: Od siline udarca izleteo kroz prozor vozila i leteo 20 metara

Crna Hronika -

Mladi violinista Jovan Vasić Piromanac (15) na životnoj je klackalici nakon saobraćajne nezgode kod Zvečke u kojoj je zadobio teške telesne povrede.

Vasić je sa svojim ocem prošle noći iz rodnog Piromana krenuo na muzički nastup u Hrvatsku kad je na putu došlo do udesa. Mladi violinista je od siline udarca proleteo kroz prozor automobila i prema rečima očevidaca leteo 20 metara.

U nezgodi je takođe povređen i njegov otac i prema nezvaničnim informacijama zadobio je ozbiljne povrede kičme. U Kliničkom centru Srbije lekari preduzimaju sve kako bi spasili mladi život i nadaju se da će Joca s obzirom na svoje godine prevazići najtežu životnu krizu iako je životno ugrožen.

Jovan Joca Vasić jedan je od najboljih mladih violinista i pobednik u kategoriji juniora na prvom Saboru violinista Srbije u Pranjanima (2019.)

Mladi Vasić je veliki talenat i izuzetan mladić kome muzički znalci predviđaju sjajnu muzičku karijeru.

(Kurir.rs/Rina)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track