REKAO MI JE UBIO SAM JE I ISTRČAO IZ KUĆE: Ćerka videla majku ubijenu čekićem, motiv zločina misterija, u Makrešanu muk (FOTO)
Foto: D.D.I.

Zvanična istraga ne saopštava detalje i motiv

REKAO MI JE UBIO SAM JE I ISTRČAO IZ KUĆE: Ćerka videla majku ubijenu čekićem, motiv zločina misterija, u Makrešanu muk (FOTO)

Crna Hronika -

KRUŠEVAC - Pedesetjednogodišnji S.M. iz okoline Kruševca uhapšen je pod sumnjom da je ubio suprugu M.M. (45) saopštila je kruševačka policija. Zvanična istraga ne saopštava detalje i motiv zločina samo se dodaje da je osumnjičeni zadržan do 48 sati i predaje u više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Nezvanično sazanajemo da se zločin dogodio u ponedeljak jedan sat po ponoći u porodičnom domaćinstvu u selu Makrešane kod Kruševca.

Osumnjičeni S. M. je nasmrt pretukao svoju suprugu M. M. najpre je udarajući rukama i nogama a potom joj je čekićem smrskao glavu.

ubistvo, Kruševac, ubio ženu, S.M., M.M., Makrešane
foto: D.D.I.

Posle zločina osumnjičeni je pobegao sa lica mesta ali ga je policija u utorak ujutru pronašla u okolini i smestila iza rešetaka.

U porodičnoj kući u Makrešanu muk. U domaćinstvu samo je majka osumnjičenog baka Zlata trebila pšenicu za posluženje na sahrani a pored nje vidno odsutna i pod sedativima jedna od njenih unučica.

- Ništa nije nagoveštavalo zločin. Supružnici su obavljali uobičajene poslove u domaćinstvu.Oko podneva ona je počela da se priprema za odlazak na posao u fabrici u Dedinama gde radi. Dogovorili su se da on izađe uveče kada se vraća iz druge smene da je sačeka - priča kroz suze i jecaj majka osumnjičenog Zlata.

ubistvo, Kruševac, ubio ženu, S.M., M.M., Makrešane
foto: D.D.I.

On međutim nije otišao da sačeka suprugu jer se u međuvremenu napio i zaspao.

- Čula se galama iz dela kuće u kojem su živeli otac i majka pa me baka poslala da vidim šta se dešava. Kad sam prišla vratima čula sam tupe udarce kao da neko udara šakom o sto. Ušla sam u sobu i užasnuta prizorom se oduzela na mestu. Majka je ležala u lokvi krvi nepomična. Trenutak kasnije iz druge sobe izašao je on pa sam ga pitala šta je uradio.

- Ubio sam je - rekao mi je sarkastično, cinično i istrčao iz kuće - dodaje ćerkica ubijene.

ubistvo, Kruševac, ubio ženu, S.M., M.M., Makrešane
foto: D.D.I.

Ukućani su pozvali Hitnu pomoć i policiju. Nesrećnoj ženi nažalost nije bilo pomoći, lekar je mogao samo da konstantuje smrt.

- Ne znam,zašto je to učinio. Ranije je pio ali se lečio pa je povremeno konzumirao samo pivo. Bio je na ratištu, tenkista, što je verovatno uticalo na njegove živce pa nije mogao nigde da radi osim sa drvima. Izrodili su dve zlatne ćerkice pa vas molim da im ne pominjete imena niti slike S.M. i M.M., treba devojke da se udaju, molila je kroz plač baka Zlata.

ALKOHOL, LEKOVI, LJUBOMORA

U domaćinstvu Milosavlejvića ne kriju da je Srdjan bio jako ljubomoran na svoju mladju,naočitu suprugu.Često joj je izmišljao razne priče o neverstvu i maltretirao je.Ukućani veruju da je ovoga puta došlo di kučlminacije i da jeSrdjan pomešao pivo s alekovima,što je često činio a sve to začinio ljubolorom i posle kraćeg verbalnog duela zverski ubio svoju suprugu.

PRONAĐEN ČEKIĆ

Na mestu zločina policija je zatekla leš nesrećne Mirjane.Očigledno je bilo da joj je glava razbijena nekim tvrdim predmetom.kasnije,kada je zločinac,posle nekoliko sati pronadjen,priznao je ubistvo i dao čekim kojim ga je izvršio.

Komšije su zgranute zločinom koji se dogodio u njihovoj sredini. Nerado komentarišu i povlače se u kuće jer osumnjičenog poznaju kao prgavog i često pijanog. Njegovo domaćinstvo je sudeći po kući, okućnici i ekonomskom dvorištu jedno od boljestojećih u selu. Domačin, otac osumnjičenog, trenutno je u bolnici ali je očigledno mlađima obezbedio uslove za lagodan život što im je tragedija uništila.

Kurir.rs/D.D.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja