Najnovije vesti

ZLOČIN U NOVOM SADU JOŠ POD VELOM MISTERIJE: Brat ubio brata, pa presudio sebi, svi se pitaju zašto
Foto: Kurir.rs/S.S.

bez svedoka

ZLOČIN U NOVOM SADU JOŠ POD VELOM MISTERIJE: Brat ubio brata, pa presudio sebi, svi se pitaju zašto

Crna Hronika

Zločin koji je potresao Novi Sad u kome je Aleksandar V. (39) ubio brata od tetke Milana B. (42) a zatim izvršio samoubistvo dobio je novi obrt - porodičnoj tragediji kumovala je droga koju su obojica konzumirali kobnog dana.

Iz izvora bliskog istrazi saznajemo da je Milan B. čije je telo pronađeno u jednom lokalu u Ulici Mileve Marić broj 66 u novosadskom Novom naselju ubijen sa više uboda nožem.

"Evidentno je da se radi o ubistvu na mah odnosno prvi rezultati istrage pokazali su da nije bilo nikakvog predumišljaja, jer je izgleda došlo do svađe među braćom iz za sada nepoznatih razloga, a da se čitava stvar otela kontroli jer su obojica bili pod dejstvom narkotika, što tek treba da se pouzdano utvrdi nakon što iz Instituta za sudsku medicinu pristignu obdukcioni nalazi tela ubice i žrtve. Dodatno otežava istragu činjenica da je osumnjičeni za ubistvo i sam mrtav, pa sada svaka sumnja treba da se potkrepi materijalnim dokazima", priča izvor upoznat sa tokom istrage koja je i dalje u toku.

ubistvo, samoubistvo, Novi Sad, Milan Busija
foto: Privatna arhiva

Policija i javno tužilašštvo i dalje intenzivno radi na otkrivanju svih detalja ovog zločina. Podsetimo, novosadska policija pronašla je u subotu uveče telo Milana B. u pomenutom lokalu u Ulici Mileve Marić a kako nezvanično saznaje ’’Blic’’, njega je ubio brat od tetke Aleksandar V. (39) koji je nakon toga počinio samoubistvo. Njegovo telo sa prerezanim venama na rukama pronađeno je u automobilu 3. juna u novosadskom naselju Kamenjar sa zaključanim vratima sa unutrašnje strane pa su vatrogasci morali da intervenišu i razvale vrata.

Prve komšije nesrećne braće pričaju da su oni u tom lokalu koji je adaptiran u stan živeli skoro dve godine i da nisu nikada imali problem sa njima, ali da su znali da konzumiraju opijate.

"Zaista nikada nismo imali nikakvih problema sa njima. Bili su to fini momci, ali znate i sami da se teško može sakriti po izgledu i ponašanju neko ko se drogira. Znali smo da su narkomani, ali ih nismo prijavljivali jer nije bilo razloga. Vodili su svoj život i nikoga nisu dirali", priča jedna od prvih komšinica.

Kaže da su odjednom prestali da ih viđaju, a da im je sve postalo sumnjivo kada je po kraju ubicin rođeni brat počeo da se raspituje za njih.

Novi Sad
foto: S.S.

"Znamo da ubijeni nije imao rodbinu i praktično mu je brat sa kojim je živeo bio jedini rod. Onda je došao njegov brat i raspitivao se gde su i da li smo ih videli. Kada smo razmislili shvatili smo da ih nema par dana, a obično su se stalno muvali po kraju. Kako smo posle čuli, ubicin rođeni brat je prijavio policiji njihov nestanak", priča naša sagovornica.

Policija je odmah shvatila da nešto nije u redu zato što je telo jednog od braće već bilo pronađeno tako da su posumnjali da se i drugom bratu nešto desilo te su ga potražili u lokalu gde živi i tamo ga pronašli mrtvog.

Čitav slučaj preuzelo je nadležno Više javno tužilaštvo koje kako nezvanično saznajemo čeka rezultate obdukcije tela braće i toksikološke nalaze kako bi mogli do detalja da rekonstruišu čitav zločin i da stave tačku na dosije ove porodične tragedije.

Kurir.rs/Blic.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja