Najnovije vesti

KOMŠIJE O JEZIVOM ZLOČINU U MAKREŠANIMA: Voleo je Srđan da popije, a onda je u napadu ljubomore često nasrtao na Mirjanu!
Foto: D.D.I.

strašno

KOMŠIJE O JEZIVOM ZLOČINU U MAKREŠANIMA: Voleo je Srđan da popije, a onda je u napadu ljubomore često nasrtao na Mirjanu!

Crna Hronika

Dan posle nezapamćene porodične tragedije koja se u noći između ponedeljka i utorka dogodila u Makrešanima nadomak Kruševca kada je Srđan Milosavljević (51) sa više udaraca čekićem u glavu brutalno usmrtio svoju suprugu Mirjanu (45), meštani ovog mirnog sela, iskreno tugujući za svojom tragično nastadalom komšinicom, i dalje su u šoku.

O motivima ovog svirepog zločina koji je uznemirio čitav ovaj kraj i dalje se samo nagađa. O Mirjani komšije i prijatelji imaju samo lepe reči, dok o njenom suprugu Srđanu ne žele previše da govore.

- Voleo je Srđan da popije to zna celo selo, a onda je u napadu ljubomore često nasrtao na Mirjanu i verbalno i fizički. Priča se da je imao psihičkih problema nakon povratka sa ratišta u Hrvatskoj gde je bio kao tenkista. I pored svega, teško mi je da poverujem da je svoju suprugu ubio na ovako brutalan način - kaže jedan meštanin.

ubistvo, Kruševac, ubio ženu, S.M., M.M., Makrešane
foto: D.D.I.

Zločin se u porodičnoj kući Milosavljevića, podsećamo, dogodio nakon Mirjaninog povratka iz druge smene u fabrici u kojoj je zaposlena. Usledila je žestoka svađa sa Srđanom koji je bio u alkoholisanom stanju. On je, kako se sumnja, Mirjanu najpre gađao staklenom pikslom, a potom je nekoliko puta udario čekićem u glavu. Nesrećna žena na mestu je preminula, a Srđan je iz kuće pobegao u nepoznatom pravcu. Nakon što je uhapšen i nakon što je policija pronašla čekić kojim je počinjeno ubistvo, Srđan je, kako se saznaje, priznao zliočin.

- Sve što bih vam rekla više nema smisla. Iskreno mi je žao Mirjane, bila je baš dobra i vredna žena. Svako će vam to u selu potvrditi - karatko kaže jedna komšinica.

Posle saslušanja sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu odredio je Srđanu Milosavljeviću, osumnjičenom za krivično delo ubistvo, pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja