Najnovije vesti

DARKO ELEZ 4 SATA SASLUŠAVAN U TUŽILAŠTVU! Nikad ječe obezbeđenje: Marice, policajci naoružani do zuba i snajperisti
Foto: Privatna Arhiva

u pritvoru od 3. marta

DARKO ELEZ 4 SATA SASLUŠAVAN U TUŽILAŠTVU! Nikad ječe obezbeđenje: Marice, policajci naoružani do zuba i snajperisti

Crna Hronika

Darko Elez saslušavan je četri sata u petak u Tužilaštvu Kantona Sarajevo, kako bi dao iskaz u vezi nerazjašnjenog ubistva sarajevskih policajaca Davora Vujinovića i Adisa Šehovića, prenosi Avaz.

Prema njihovim navodima, Elez je u tužilaštvo došao pod velikim merama obezbeđenja.

- Elez je stigao u tužilaštvo pod jakom policijskom pratnjom iz zatvora u Vojkovicima, a policijske snage bile su rasporedene po celom gradu. Preko deset marica, nekoliko vozila i na desetine policajaca obezbeđivalo je sprovođenje Eleza.

Saslušanje je trajalo puna četri sata - prenose oni i dodaju:

- Na nogama su bili sarajevski specijalci, Jedinica za podršku MUP-a KS, Sudska policija - svi naoružani s dugim cevima. Radi se o najvećem stepenu obezbeđenja, a tome svedoče i snajperisti koji se nalaze na krovu obližnjeg objekta.

Inače, Elez je 3. marta izručen Bosni i Hercegovini iz Srbije i od tada se nalazi u pritvoru. Istraga je vezana za brutalnu likvidaciju sarajevskih policajaca Šehovića i Vujinovića traje već treću godinu, ali bez rezultata. Nikada nije pronađeno ni puška ni vozilo koje se kobne noći bilo na Alipašinom Polju u Sarajevu. Policija je nedugo nakon ubistva uhapsila četriš osobe, ali su oni nakon devet meseci pritvora pušteni na slobodu.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track