PREOKRET! IPAK NIJE DETE ZAPALILO MUŠKARCA KOD ŠAPCA: Poneo flašu benzina i polio poznanika! Čovek je postao živa buktinja
Foto: Zorana Jevtić

užas

PREOKRET! IPAK NIJE DETE ZAPALILO MUŠKARCA KOD ŠAPCA: Poneo flašu benzina i polio poznanika! Čovek je postao živa buktinja

Crna Hronika -

Šabačka policija intenzivno traga za muškarcem (58) koji je sinoć u selu Dublje polio benzinom poznanika (62) i zapalio ga.

Kako objašnjava naš izvor, iako se u prvo vreme mislilo da je reč o detetu, došlo je do zabune, jer je oštećenog zapalio poznanik.

- Osumnjičeni je žrtvu pozvao da izađe ispred kuće, a kada je čovek stao na terasu, iz plastične flaše koju je poneo sa sobom poprskao ga je benzinom. Najverovatnije je posle toga na njega bacio upaljač - priča naš izvor iz istrage:

- Čovek je postao živa buktinja, kukao je i dozivao za pomoć, a prvi su ga čuli majka i komšije. Oni su pokušali da ga ugase, a uporedo su i pozvali hitnu pomoć. Žrtva se nalazi u bolnici sa teškim povredama opasnim po život - istakao je sagovornik Kurira.

Motiv napada još uvek nije poznat.

- Za osumnjičenim je raspisana potraga, a obaveštena je i granična policija, obzirom da se incident desio u pograničnom području - dodao je izvor. Da podsetimo, napad se dogodio sinoć oko 21 sat.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track