ĆERKA ČOVEKA KOGA JE ZAPALIO KOMŠIJA KOD ŠAPCA: Napao je mog tatu zbog kukuruza! Nema govora o ljubavnim vezama
Foto: Dado Đilas

drama kod šapca

ĆERKA ČOVEKA KOGA JE ZAPALIO KOMŠIJA KOD ŠAPCA: Napao je mog tatu zbog kukuruza! Nema govora o ljubavnim vezama

Crna Hronika -

Tanja M., ćerka R. M. koga je komšija Z. D. (58) polio benzinom i zapalio u selu Dublje kod Šapca, kaže da je sukob izbio oko kukuruza koji je njen otac čuvao.

Da podsetimo, Z. D. je sinoć oko 21 sat pozvao komšiju da izađe ispred kuće, polio ga benzinom i zapalio, a posle toga pobegao. Teško povređenom R..M. u pomoć su pritekli majka i komšije, a on se trenutno nalazi na klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

- Šanse mog oca da preživi su nikakve, on je u jako teškom stanju. Komšija koga znamo ceo život i sa kojim smo sarađivali, pozivali ga da nam pomogne i uvek plaćali, zapalio je mog oca zbog svađe koja datira od prošle jeseni - kaže ćerka povređenog:

- Naime, moj otac je preuzeo na sebe da čuva kukuruz koji je u vlasništvu supruge Z.D., sa kojom on inače nije u kontaktu. Komšija je tada pokušao da uzme taj kukuruz, ali otac nije dozvolio. Vređao nas je sve, pretio nam, pa ga je tata isterao iz dvorišta - objašnjava Tanja M.

Kako kaže, nema govora da je motiv ovog stravičnog zločina ljubavna veza.

- Moj otac živi sa mojom majkom, ima dva unučeta, dvoje dece. Komšia je poznat kao problematičan i sklon alkoholu, svima je pravio probleme - dodala je ćerka.

(Kurir.rs/ J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track