SRPSKA DRŽAVLJANKA U NEMAČKOJ NAĐENA POSLE 4 DANA: Drugarici otkrila čega se plaši pa misteriozno nestala na železničkoj stanici
Foto: Profimedia, Printscreen

istraga je u toku

SRPSKA DRŽAVLJANKA U NEMAČKOJ NAĐENA POSLE 4 DANA: Drugarici otkrila čega se plaši pa misteriozno nestala na železničkoj stanici

Crna Hronika -

Srpska državljanka Laura N. (20) nađena je sinoć živa i zdrava, nakon što je poslednji put viđena 18. juna na železničkoj stanici u Ofenburgu u Nemačkoj, prenose nemački mediji.

Prema pisanju tamošnjih medija, nesrećna devojka je na železničkoj stanici u petak oko 22 časova, tražila od grupe mladića mobilni telefon kako bi se javila svojoj porodici, jer je njoj navodno bila prazna baterija. Od tada joj se gubi svaki trag.

- Laura N. nađena je zahvaljujući prolazniku koji ju je prepoznao na osnovu fotografija koje danima kruže gradom. Pozvao je policiju i devojka se bezbedno, živa i zdrava vratila svojoj kući. Istraga će biti nastavljena, jer nisu poznati detalji šta se sve dogodilo i kroz šta je nesrećna devojka prošla - prenose mediji.

Laurina drugarica ispričala je za medije da se javila nakon ispita i rekla da mora da sačeka voz najmanje 30 minuta. Navodno joj je tada rekla da se plaši grupe od tri, četri osobe koje su stajale u njenoj neposrednoj blizini.

- Kobnog dana polagala je poslednji ispit za asistenta stomatologa - istakla je nejna drugarica, dok Laurina porodica sumnja da ju je neko oteo.

Inače, nadležni su po prijavi odmah objavili njenu fotorafiju s informacijama o nestanku, moleći sve svedoke da se jave ukoliko naiđu na neki trag.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track