Najnovije vesti

MRTVI SUPRUŽNICI PRONAĐENI U SOPOTU! Slađana Ramić, posle smrti ćerke i zeta: Boriću se za unuka, to je sve što mi je ostalo!
Foto: Jelena Rafailović

Tragedija

MRTVI SUPRUŽNICI PRONAĐENI U SOPOTU! Slađana Ramić, posle smrti ćerke i zeta: Boriću se za unuka, to je sve što mi je ostalo!

Crna Hronika

Slađana Ramić čiji su ćerka Sanja i zet Milan Marinković stradali u požaru u kući u Sopotu kaže za Kurir da joj je od ćerke ostao samo unuk koji ima nepunih mesec dana i poručila da će se boriti za njega.

Podsetimo, kako smo juče pisali, Slađana i Milan nađeni su mrtvi 11. juna, a njena ćerka porodila se 2. juna.

Sanja Ramić
Sanja Ramićfoto: Jelena Rafailović

- Unuk je pod starteljstvom Centra za socijalni rad, ali ja želim da ga uzmem i da ga čuvam. Pa on je sve što mi je ostalo od mog jadnog deteta - kaže Slađana.

nesrećna majka Slađana
nesrećna majka Slađanafoto: Jelena Rafailović

Kako nezvanično saznajemo, dan nakon što su bebu odveli zaposleni u Centru za socijalni rad Milan i Sanja su bili kod njih.

- Čula sam da su hteli da saznaju gde im je dete. Rekli su da su svesni da nemaju uslova da gaje dete ali i da će se potruditi da stvore uslove u nekom budućem vremenu i da će tada doći po bebu.

Prema mojim saznanjima dete je trenutno u hraniteljskoj porodici - rekla je jedna komšinica koja je razgovarala sa Sanjom neposredno pre tragedije. Ona objašnjava da su iz Centra pitali i da li beba ima srodnike.

- Sanja je rekla da ima majku u Kruševcu ali da joj je zabranjen prilazak, ne znam iz kog razloga. Tog dana je dolazila kod mene da me zamoli da sa mog telefona zove majku kako bi joj tražili novac da im pošalje. Videla sam da je Sanja izgladnela i iznemogla. Ponudila sam joj da nešto pojede, ali je ona rekla da neće da jede kad nema da da svojoj bebi - priča sažaljivo komšinica.

Kurir.rs - J. R.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track