MUNJEVITA AKCIJA VOŽDOVAČKE POLICIJE: Pao deda! Snimao devojke ispod suknjica i haljina u tržnom centru, našli mu na stotine slika
Foto: AP, Jenny Kane

snimcima im zavirivao u donji veš

MUNJEVITA AKCIJA VOŽDOVAČKE POLICIJE: Pao deda! Snimao devojke ispod suknjica i haljina u tržnom centru, našli mu na stotine slika

Crna Hronika -

Na slikama se vidi donji veš ispod suknji i haljina nepoznatih devojaka i žena

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je 70-godišnjeg V. L. zbog krivičnog dela polno uznemiravanje.

Policijska patrola sa Voždovca uhapsila je čoveka u tržnom centru nakon prijave da je mobilnim telefonom snimao ispod suknje 27-godišnju devojku.

Nakon hapšenja, kod osumnjičenog je pronađen telefon u čijoj memoriji je bio inkriminišući snimak, ali i nekoliko stotina drugih snimaka i fotografija na kojima se vidi donji veš ispod sukanja i haljina nepoznatih devojaka i žena.

Pretresen je stan osumnjičenog i privremeno su oduzeti laptop i dve fleš memorije.

MUP je u međuvremenu potvrdio hapšenje sedamdesetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

Nakon prijave da je u jednom tržnom centru na Voždovcu osumnjičeni telefonom snimao žensku osobu na neprimeren način, policija je odmah izašla na lice mesta i pronašla ga. Nakon saslušanja kod nadležnog tužioca, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava, dodao je MUP u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track