VOZIO MOTOR POZITIVAN NA KANABIS I AMFETAMIN: Policija prethodne noći iz saobraćaja izključila 3 vozača zbog istog prekršaja
Foto: S.U., Ilustracija

mup

VOZIO MOTOR POZITIVAN NA KANABIS I AMFETAMIN: Policija prethodne noći iz saobraćaja izključila 3 vozača zbog istog prekršaja

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije u Beogradu, su tokom noći isključili iz saobraćaja i zadržali tri vozača kod kojih je utvrđeno da su pozitivni na psihoaktivne supstance, ali i zbog drugih prekršaja.

U Ulici Marka Čelebonovića zaustavljen je motocikl marke "honda“ kojim je upravljao tridesetdevetogodišnji muškarac kod koga je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kanabis i amfetamin.

Takođe, registarske tablice koje su i nepropisno postavljene, ne pripadaju tom motociklu, vozaču je istekla vozačka dozvola i nema odgovarajuću kategoriju za upravljanje motociklom.

Policija je kod dvadesetpetogodišnjeg vozača "reno megana" u Ulici Nikole Tesle, testiranjem utvrdila da je vozio pod dejstvom kanabisa, a kod tridesetdvogodišnjeg vozača "golfa" koji je zaustavljen u Mokroluškoj ulici, utvrđeno je da je pozitivan na amfetamin.

Vozači će biti dovedeni kod dežurnog sudije za prekršaje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track