POVREDE

TEŠKA NESREĆA NA ZEMUNSKOM KEJU: Muškarac ispao iz čamca, elisa motora ga ISKASAPILA!

Crna Hronika -

Boban Đ. (42) teško je povređen u subotu uveče, kada je ispao iz čamca i upao u Dunav u Zemunu, posle čega ga je elisa motora plovila isekla po stomaku!

Kako saznajemo, sve se dogodilo oko 20.45 sati na 400 metara od obale Dunava.

Popili malo više

- Boban je bio na čamcu s prijateljem Vladimirom P. (43), a u čamcu pored su bila još dvojica njihovih drugara. Pretpostavlja se da su se oni u subotu opustili na reci i da su malo više popili. U jednom trenutku Vladimir P., koji je upravljao plovilom, naglo je ubrzao, čamac se podigao i Boban je pao u vodu - objašnjava izvor Kurira:

mesto gde su izvučeni
mesto gde su izvučenifoto: Kurir / J.I.

- Prilikom pada zakačila ga je elisa motora čamca i isekla ga po stomaku. Kada je video šta se dogodilo, Vladimir je skočio da spase prijatelja, a u pomoć su pritekli i drugovi koji su se nalazili u blizini.

Očevici su pozvali Hitnu pomoć, pa počeli da izvlače muškarce iz vode.

- Boban i Vladimir su izvučeni na jedan splav na Zemunskom keju, a lekari, koji nisu mogli da priđu vozilom, došli su pešice i prebacili ih do saniteta. Scena je bila jeziva, Boban je ležao bez svesti i sav krvav, a lekari su bukvalno trčali po keju da dođu do njega i spasu ga - prepričava naš izvor dramu.

Tragedija i pre dve godine

Na istom mestu poginuo Gru

Na istom mestu na kom je u subotu uveče povređen Boban Đ. pre dve godine nastradao je poznati reper Dalibor Andonov Gru. Mnogi su se juče prisetili tragične pogibije muzičara.

- Reper je kobnog dana bio s drugovima, vozili su kajt. Počeo je da duva olujni vetar i pretpostavlja se da je vetar podigao zmaja i iz sve snage ga zavrteo, pa nekoliko puta udario u površinu vode. Reper se onesvestio, a drugovi koji su ga pratili čamcem izvukli su ga iz vode i doneli na obalu. Baš na tom mestu preksinoć je izvučen i Boban Đ. - podseća izvor.

Kako dodaje, povređeni muškarac je prevezen u KBC Zemun i konstatovane su mu teške povrede.

ovde je stradao i Gru
ovde je stradao i Grufoto: Nemanja Nikolić

- Ima unutrašnje krvarenje, pukla su mu rebra i nagnječena su mu oba plućna krila. Vladimir P., koji je sa Bobanom izvučen iz Dunava, oseća se dobro i nije bilo potrebe da mu se pruža medicinska pomoć - dodao je sagovornik.

Krivična prijava

Kako nezvanično saznajemo, na obalu je došla i saobraćajna policija, ali i rečna.

- Alkotestiranjem je utvrđeno da je Vladimir P. imao 1,43 promila alkohola u organizmu, a protiv njega će navodno biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja - navodi izvor.

Očevici s kojima smo juče razgovarali kažu da je scena bila strašna.

- Sve se odigralo u neposrednoj blizini restorana i splavova, ljudi su posmatrali nemilu sliku. Nastala je prava gungula - ispričali su očevici i dodali da ne poznaju učesnike nesreće, ali da veruju da im je čamac privezan na jednom od lokalnih pristana.

Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto Kurir, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track