NA ISTOM MESTU STRADAO JE GRU: Elisa isekla čoveka po stomaku baš na mestu pogibije poznatog repera
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

nesreća

NA ISTOM MESTU STRADAO JE GRU: Elisa isekla čoveka po stomaku baš na mestu pogibije poznatog repera

Crna Hronika -

Boban Đ. (42) teško je povređen u subotu uveče kada je ispao iz čamca i upao u Dunav u Zemunu, posle čega ga je elisa motora sa plovila isekla po stomaku, a na istom mestu pre dve godine nastradao je poznati reper Dalibor Andonov Gru.

Mnogi su se juče prisetili tragične pogibije muzičara.

- Reper je kobnog dana bio sa drugovima, vozili su kajt. Počeo je da duva olujni vetar i pretpostavlja se da je vetar podigao zmaja i iz sve snage ga zavrteo, pa nekoliko puta udario u površinu vode. Reper se onesvestio, a drugovi koji su ga pratili čamcem, izvukli su ga iz vode i doneli na obalu. Baš na tom mestu izvučen je i Boban Đ - podseća izvor.

mesto gde je povređen Boban Đ.
mesto gde je povređen Boban Đ.foto: Kurir / J.I.

Da podsetimo, Boban je bio na čamcu sa prijateljem Vladimirom P. (43), a u čamcu pored su bila još dvojica njihovih drugara. - Pretpostavlja se da su se oni u subotu opustili na reci i da su malo više popili. U jednom trenutku, Vladimir P., koji je uoravljao plovilom, naglo je ubrzao, čamac se podigao i Boban je pao u vodu - objašnjava izvor Kurira:

- Prilikom pada zakačila ga je elisa motora čamca i isekla ga po stomaku. Kada je video šta se dogodilo, Vladimir je skočio da spase prijatelja, a u pomoć su pritekli i drugovi koji su se nalazili u blizini.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track