BRUTALNI ZLOČIN U NOVOM BEOGRADU NE SME DA SE ZABORAVI: Milan kamenom u glavu tukao Olgu dok je nije ubio naočigled njihove dece

na današnji dan pre 4 godine

BRUTALNI ZLOČIN U NOVOM BEOGRADU NE SME DA SE ZABORAVI: Milan kamenom u glavu tukao Olgu dok je nije ubio naočigled njihove dece

Crna Hronika -

Na današnji dan pre četiri godine dogodila se velika tragedija kada je Milan Lovrić ubio suprugu Olgu ispred Gradskog centra za socijalni rad, naočigled njihove dece, u Novom Beogradu, a potom i sebi oduzeo život.

Tog 5. jula 2017. Olga je dovela trojicu sinova do centra kako bi se videli sa ocem. Milan Lovrić je tada kamenom izudarao ženu po glavi i usmrtio je. Posle jezivog ubistva pobegao je i ubio se skokom pod voz na Tošinom bunaru.

Milan Lovrić je tokom desetogodišnjeg braka sa Olgom maltretirao nju i decu, zbog čega je više puta privođen. Lovrić je ranije bio i osuđen na dvogodišnju zatvorsku kaznu zbog prebijanja najstarijeg sina, koji je dobio četvorku iz engleskog.

Milan i Olga su se venčali 2007. Posle pola godina braka ona je počela da doživljava psihičko i fizičko zlostavljanje.

"Psihijatrijsko veštačenje Lovrića, koje je rađeno u postupku zbog prebijanja sina, pokazalo je da pati od posttraumatskog sindroma pošto je devedesetih bio na ratištu", rekao je tada Kurirov izvor iz istrage.

Posle tragedije Centar za socijalni rad bio je staratelj deci, ali je Olgina majka Ljiljana Antić posle 12 meseci borbe, na dan ćerkinog ubistva, dobila rešenje kojim je postala zakonski staratelj trojice dečaka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track